Shadowcat Napisano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ja się moge jeszcze raz dopisać ::smile:: Omega, tu się nawet trzeba zapisać ::smile:: Im nas więcej, tym większe prawdopodobieństwo że to nie Ciebie tramwaj przejedzie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omega Napisano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 hehe! racja! - marzy mi się takie coś jak OHIO w Tarnowskich Górach - to by było coś!!! :grin: Jak nie wyjadę gdzieś za miasto na cały weekend to się stawię na zbiórkę. naprzeciw tankom, naprzeciw tramwajom... :lol: [ Dodano: 2005-08-19, 10:16 ] aha! proszę jeszcze o objaśnienie - gdzie jest ta "rura"?...- bo ja nietutejszy jestem :oops: ...tarurataruraruraa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Tarura :grin: - to knajpa pod Mostem Gdańskim, na lewym brzegu, przystań rowerzystów . Zapraszamy ! Niebawem ustalimy dokładnie, o której godzinie zbiórka i odpedałować 8) ... Pozdrówko wycieczkowe :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omega Napisano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 ok, dzięki może znajdę . A jeśli uda się dziś do 17 ustalić porę to będzie fajnie, bo potem juz tu nie będę mógł zajrzeć :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Omega, i żebyś się nie naciął na to co ja za pierwszym razem ::smile:: Bar nazywa się Syrena...ale nie przejmuj się tym bo to ten bar [niech będzie że knajpa ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Omega - podaj mi na priva lub na GG nr tel., to ci prześlę SMSka ... Pozdrówko przed wycieczką :-) :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urwisss Napisano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Witam Zapraszam na wycieczkę do Kampinosu. Miejsce spotkania: bar pod "Rurą" Data spotkania: 21.08.2005 (jutro, niedziela) Godzina spotkania: 13.00 Osoby uczestniczące w wycieczce: Ecia + Rycerz, Lookas (być może), urwisss Osoby chętne serdecznie zapraszam strzała 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Rozumiem iż zostałem odgórnie wykluczony? Dobrze więc...życzę Wam wszystkim bardzo miłej wycieczki... Shadow. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urwisss Napisano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Rozumiem iż zostałem odgórnie wykluczony? Dobrze więc...życzę Wam wszystkim bardzo miłej wycieczki... Zaraz, zaraz... chwileczkę... dzwoniłem do Eci i te osoby podała mi jako uczestniczące w wyprawie. Wszystkich chętnych spoza listy serdecznie zapraszam - im większa grupa, tym lepiej pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Błee, to wcale nie było tak ! Podałam, że będą trzy osoby i Lookas nie na 100% (właśnie się zdeklarował, że na 99% ) . Trzy osoby - poza szefem, który pytał, czyli urwisssem . A tu cuś się kopnęło w wyliczeniach :lol: ... No, ale grunt, że nas jedzie w sumie osób 4 i 99/100 . Omega się nie odezwał, więc raczej na niego nie liczymy... choć może sprawi niespodziankę ?... Pozdrówko wyjaśniające :-) :-) :-) ... PS. A może by tak ktoś jeszcze ;-) ?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 21 Sierpnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 No, ale grunt, że nas jedzie w sumie osób 4 i 99/100 Razz bede, bede najwyzej troszke sie spoznie [ Dodano: 2005-08-21, 20:48 ] no i po wyprawie przewodnik spisał sie na 102 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Wróciłem ::smile:: Wycieczka jak zawsze się udała, zwiedziliśmy kawałek Kampinosu oraz kilka przyległych do niego miejscowości ::smile:: Dzięki uprzejmości naszego wspaniałego przewodnika Urwisssa, nawiedzilismy 3 razy ten sam bar, w którym to dowiedzielismy się wielu ciekawych rzeczy o kaszance z kaszanką, partii LPR oraz spotkalismy miłego chłopczyka któremu chips ugrzązł w zębach i nie omieszkał podzielić się tą tragedią z Urwisssem Nawiasem mówiąc kilka Km od rzeczonego baru pan przewodnik sam sie zgubił i musielismy go szukać całe 10 minut [w czym wydatnie pomogła trąbka Lookasa oraz komórka Eci ] Jeśli chodzi o materiał zdjęciowy, zachowały się jeno dwa zdjęcia [ale za to najwazniejsze bo ukazujące Ecię w kasku ]. Oto i one: Na pierwszym zdjęciu widzimy [od lewej]: Zyzia, Ecię W Kasku, Urwisssa oraz Lookasa --- Na drugim zdjęciu widzimy [od prawej]: Lookasa, Shadowcata, Ecię W Kasku oraz Zyzia --- I to by było na tyle ::smile:: [niestety zdjęcia wieczorne dzięki uprzejmości mojego aparatu nie wyszły] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Uff, moja przepona... auaaa :grin: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Pozdrówko po wycieczce :-) :-) :-) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 a ja teraz wpadłem na genialny pomysł kiedys dużo jeździłem do w-wy w delegacje jednodniowe przecież wieczorem moge załadować limuzynke do pociągu i rano stawić sie na Wasza ustawke a wieczorem do pociągu i nawet do roboty na 14.00 bym zdążył że też tego wcześniej nie wymysliłem teraz tylko żone przekonać pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 ZAPRASZAMY :) !!! Żaba też się wybiera z Żabią Rodzinką - może to jakoś zgramy ? Byłaby Mega Ustawa :mrgreen: ! Tylko przygotujcie sobie jakieś środki od bólu brzucha... ze śmiechu :lol: :lol: :lol: ! Pozdrówko uchachane po czubek kasku :) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omega Napisano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 a ja się gniewam, bo wysłałem mój numer na GG do Pani Eci i nico!!! :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 To mogłeś przekazac komu innemu jadącemu na wycieczke że chcesz się z Nią skontaktować i by się załatwiło ::smile:: Marna wymówka :sss: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omega Napisano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 to nie tak było, ale nie ważne - pojeździłęm mimo to konkretnie! :grin: choć niestety samotnie :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Omega, do mnie nie doszła twoja wiadomość :-o ... Wysłałeś ją na priva, czy jak :?: Pozdrówko zdziwione :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omega Napisano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Na GG pod numer z Forum... - pewnie nieaktualny? :sad: , może uda się następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Aktualny - nie wiem, dlaczego nie doszło :-? ... Zaraz do ciebie kliknę - i faktycznie, do następnego razu . Pozdrówko zapraszające :-) :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Do tego następnego razu to jeszcze sporo wody w Wiśle upłynie ::smile:: No, chyba że ktoś zaaranżuje jakieś spotkanie wcześniej :sss: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Sierpnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 omega wszystko jak wół jest napisane gdzie i kiedy, nie masz na kogo sie gniewac procz swojej wlasnej osoby :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 True ::smile:: Aaa, Lookas...jak już zakupie tego camelbaka to ruszamy 60Km trasą na Lublin do karolaq na ciasto i imprezę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omega Napisano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Co za goście uparci!! - rozmawiałem z Ecią bo to ona animatorowała tą wycieczkę i wyjaśniełem Jej że będę poza formum i wogóle nie będę miał dostępu do netu po 17tej w piątek - więc nie mówcie mi że było wszystko napisane bo nie było daty przed sobotą 20-08! ufff... i wcale się nie gniewam :grin: ale już bez nalotów mi tu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.