Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

yak

Rekomendowane odpowiedzi

hehe! racja! - marzy mi się takie coś jak OHIO w Tarnowskich Górach - to by było coś!!! :grin: Jak nie wyjadę gdzieś za miasto na cały weekend to się stawię na zbiórkę. naprzeciw tankom, naprzeciw tramwajom... :lol:

[ Dodano: 2005-08-19, 10:16 ]

aha! proszę jeszcze o objaśnienie - gdzie jest ta "rura"?...- bo ja nietutejszy jestem :oops: ...tarurataruraruraa...

Witam

Zapraszam na wycieczkę do Kampinosu.

Miejsce spotkania: bar pod "Rurą"

Data spotkania: 21.08.2005 (jutro, niedziela)

Godzina spotkania: 13.00

Osoby uczestniczące w wycieczce: Ecia + Rycerz, Lookas (być może), urwisss

Osoby chętne serdecznie zapraszam ;)

strzała 8)

Rozumiem iż zostałem odgórnie wykluczony? Dobrze więc...życzę Wam wszystkim bardzo miłej wycieczki...

Zaraz, zaraz... chwileczkę... dzwoniłem do Eci i te osoby podała mi jako uczestniczące w wyprawie.

Wszystkich chętnych spoza listy serdecznie zapraszam - im większa grupa, tym lepiej

pozdrawiam

;)

Błee, to wcale nie było tak :) ! Podałam, że będą trzy osoby i Lookas nie na 100% (właśnie się zdeklarował, że na 99% ;) ) . Trzy osoby - poza szefem, który pytał, czyli urwisssem :) . A tu cuś się kopnęło w wyliczeniach :lol: ...

No, ale grunt, że nas jedzie w sumie osób 4 i 99/100 :) . Omega się nie odezwał, więc raczej na niego nie liczymy... choć może sprawi niespodziankę :) ?...

Pozdrówko wyjaśniające :-) :-) :-) ...

PS. A może by tak ktoś jeszcze ;-) ?...

Wróciłem ::smile::

Wycieczka jak zawsze się udała, zwiedziliśmy kawałek Kampinosu oraz kilka przyległych do niego miejscowości ::smile::

Dzięki uprzejmości naszego wspaniałego przewodnika Urwisssa, nawiedzilismy 3 razy ten sam bar, w którym to dowiedzielismy się wielu ciekawych rzeczy o kaszance z kaszanką, partii LPR oraz spotkalismy miłego chłopczyka któremu chips ugrzązł w zębach i nie omieszkał podzielić się tą tragedią z Urwisssem :D

Nawiasem mówiąc kilka Km od rzeczonego baru pan przewodnik sam sie zgubił i musielismy go szukać całe 10 minut :D [w czym wydatnie pomogła trąbka Lookasa oraz komórka Eci :)]

Jeśli chodzi o materiał zdjęciowy, zachowały się jeno dwa zdjęcia [ale za to najwazniejsze bo ukazujące Ecię w kasku :)]. Oto i one:

Na pierwszym zdjęciu widzimy [od lewej]:

Zyzia, Ecię W Kasku, Urwisssa oraz Lookasa

---

img02350mi.th.jpg

Na drugim zdjęciu widzimy [od prawej]:

Lookasa, Shadowcata, Ecię W Kasku oraz Zyzia

---

img02369ii.th.jpg

I to by było na tyle ::smile::

[niestety zdjęcia wieczorne dzięki uprzejmości mojego aparatu nie wyszły]

a ja teraz wpadłem na genialny pomysł

kiedys dużo jeździłem do w-wy w delegacje jednodniowe

przecież wieczorem moge załadować limuzynke do pociągu

i rano stawić sie na Wasza ustawke

a wieczorem do pociągu i nawet do roboty na 14.00 bym zdążył

że też tego wcześniej nie wymysliłem

teraz tylko żone przekonać

pozdrawiam

ZAPRASZAMY :) :) :D !!!

Żaba też się wybiera z Żabią Rodzinką - może to jakoś zgramy :D ? Byłaby Mega Ustawa :mrgreen: !

Tylko przygotujcie sobie jakieś środki od bólu brzucha... ze śmiechu :lol: :lol: :lol: !

Pozdrówko uchachane po czubek kasku :D:) :) !

Co za goście uparci!! - rozmawiałem z Ecią bo to ona animatorowała tą wycieczkę i wyjaśniełem Jej że będę poza formum i wogóle nie będę miał dostępu do netu po 17tej w piątek - więc nie mówcie mi że było wszystko napisane bo nie było daty przed sobotą 20-08! ufff... i wcale się nie gniewam :grin: ale już bez nalotów mi tu!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...