browar Napisano 22 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Mapę mam,nie ma problemu.Jutro mam zamiar wybrac się na tą trasę z Pruszkowa i na spokojnie przejechać kawałek z Otwocka do Rembertowa,tak,żeby w piątek za bardzo nie błądzić .Może jest ktoś chętny?Będę ruszał ok.9.30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 22 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Ech...ja tylko piatek...bo w piatek sobie nogi rozwalilem..mam nadzieje ze beda ok do piatku. Milej jazdy juterkiem. Skoro mowisz, iz sie wyrobie..to oponowal bym za ta wersja. Tylko z tego co mowisz..to mi zalatuje asfaltem. Jesli glownie asfalt..to nie bede zmienial gumek. Kupilem sobie gumy na piachy (co bys sie znow ze mnie nie smial ) i zal mi ich asfaltowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 23 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Te gumki Ci się przydadzą.Rembertów -Otwock 95% w terenie.Między Otwockiem a Górą Kalwarią trochę asfaltu,póżniej teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 23 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 rymo co z twoimi nogami? bo chyba cos przegapilam oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 23 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Nic nie przegapiles...inna dyscyplina sportowa. Juz sa ok...mozna zakladac na nie buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 23 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 kurde no ale co, zrzuciles sobie na stopy sztange, czy jak? oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodo Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Witam. Nie chce wprowadzać zamięszania, ale w sobote jak tylko pozwolą na to warunki pogodowe to wycinam na mały rajd po kampinosie. Jak by ktoś się chciał przyłączyć to można coś ustalić. Pozdro :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Nie, nie sztange..problemy z doborem obuwia do sportow halowych. Krwiaki pod skora na duzych palcach u stop..plus zdarcie jednego palca. Innymy slowy wolalem w sandalkach chodzic...tzn jak najmniej chodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Rymo,to jakie ustalenia co do piątku?Gdzie,o której?Może ktos jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 26 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Moja pogodynka mowi iz ma nie padac..ufff. Pewnie zabiore kumpla od siebie... gdzie? Przeciez pisales..ze rembertow. Kiedy? Jakos poranno kumpel przed masa chce sie na chwile na polibudzie pojawic....a zaplanowales kawalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 26 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Kawałek zaplanowany.Będę ok.9.30 na stacji PKP w Rembertowie.Nie za wcześnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 26 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Uhm 7:30-8:00 na calosc? Hmm nie za malo? :> Jak dla mnie nie za wczesnie...wrecz czy nie za pozno? Po prostu nie chce bysmy narzucili tempo mordercze. Niby mam zakwasy po bieganiu..i niby to inne miesnie...ale kto wie..moze mi sie odbije na dyspozycyjnosci :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 26 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Myślę,że nie będzie potrzeby narzucania jakiegoś morderczego tempa..Ostatecznie proponuje godz.9.00 jako kompromis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 26 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Spoko 9ta peron w rembertowie. Moze ktos z forum sie dolaczy..oby ^^ No ludziska dolaczac sie :> Btw nie mam mapy tych terenow gdzie sie wybieramy..wiec bede polegal na twojej pamieci z poniedzialku :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 27 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Sprawozdanie z wycieczki Sztuk: 2...czyli ja i browar... Cel osiagniety w sensie gora kalwaria. Moj licznik pokazuje cos kolo 128km ale to sumaryczny wynik z dojazdami. Pewnie browar ma dokladniejszy wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 27 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Pewnie ma...Wyszła równo stówa.Tempo dosyć spokojne,trasa przyjemna,asfaltu nie za dużo.W okolicach Otwocka trochę górek.Dużo fajnych ścieżek.Poważny plus-mniej wszelakiego robactwa niż w Kampinosie.Frekwencja...no cóż,może następnym razem będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Czas wznowić cykl wspólnych wycieczek po okolicznych lasach Warszawy ... W niedzielę rano ruszamy z Rycerzem w teren. W jaki? Tego właśnie jeszcze nie wiemy ... Póki co, wiemy na 100%, że ruszamy. Ktoś ma ochotę ruszyć z nami? Pozdrówko sondujące ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy21 Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 może bym sie wybrał z wami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helevorn Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Wy wrociliscie z gor a ja dopiero jade w gory (tyle, ze niestety bez roweru). Zatem ochote, zeby ruszyc z Wami jest, ale fizycznie to niemozliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Helevorn - następnym razem ... Miłego górowania ! nowy21: zapraszamy . Szczegółowe info podam jutro. Ustawka zapewne około 9.30-10.00., z tym, że jeszcze nie wiem, czy pod Rurą, czy gdzieś pod drugiej stronie Wisły (Zielonka, Rembertów). A może ktoś chce zaproponować jakąś ciekawą traskę - np. po MPK, bo te rejony ciągle nie są przez nas dostatecznie rozpracowane? Warunek: ma nie być płasko ... Pozdrówko niesprecyzowane --- 04.08.07.: No, to precyzuję: Kampinos, zabawa w niebieskie wydemki (mamy zamiar przejechać je w obie strony ). Ustawka zatem pod Rurą - start spod Rury o 10.00, toteż uprasza się o przybycie między 9.30 a 10.00 Pozdrówko konkretyzujące PS. Kto chętny, niech tu potwierdzi jutrzejszą obecność, żebyśmy wiedzieli, na kogo czekać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 elo, to ja tak lekką konkurencją zarzucę. Właśnie wymyśliłem że jakoś 4 godzinki jutro chcę spędzić w siodełku. Będę brykał około 10:30-11 z okolic mostu Siekierkowskiego zachodnią strona brzegu wisły do mostu kolejowego przed Górą Kalwarią, potem mostem na drugą stronę i dróżkami nadwislańskimi w to samo miejsce. Jak ktoś chętny to zapraszam. W razie czego proszę o SMSa na 501 130 dziewięćset (filtr antyspamowy:) ) Ecia chętnie się z Tobą i rycerzem wybiorę ale ciężko jest mi cały dzień wygospodarować. I tak mi stara czaszkę suszy bo byłem teraz cztery dni na rowerku w beskidzie sądeckim - ale wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Myśmy też wrócili z Beskidów - rewelacja . W Kampinosie nie musisz być caly dzień - można się urwać wcześniej ... zapraszamy Na chwilę obecną zadeklarował się rymo... czekam na potwierdzenie nowego21... i twoje Pozdrówko nęcące ... PS. A w górki to autkiem? Bo my jakoś w sierpniu/wrześniu chcemy powtórzyć wypadzik ... i nawet kwaterka prawdopodobnie będzie darmowa lub niskobudżetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 koniec sierpnia, wrzesień na 100% będę jeszcze jechał. Mam samochodzik, duży, kombi wiec nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 No, to ewentualnie moglibyśmy się jakoś zgadać . A jak tam jutro - dasz się namówić ? Pozdrówko drążące ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Ja mam pytanie: gdzie jest owa słynna Rura? mieszkam w serocku i chętnie bym jutro pośmigał gdzieś dalej i dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.