Ecia Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 tichy - zapraszamy nieustająco Pozdrówko gościnne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukkuu Napisano 22 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Zbliza sie weekend to moze jakas ustawka?? Mi pasuje piatek albo sobota. Pisze sie ktos?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Mnie na ten moment pasuje sobota, ale podobnie, jak dwa tygodnie temu: pod Rurą najwcześniej o 11.30. W piątek raczej nie sądzę, aby udało mi się wyrwać... chociaż... jutro sę ostatecznie okaże . Pozdrówko lekkopółwstępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 22 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 I ja sie dołączam na sobote!! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukkuu Napisano 22 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 No to jedziemy w sobote ale w piatek tez bym gdzies skoczyl sobie na godzinke moze dwie po poludniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Co do piątku, to ja się jeszcze jutro wypowiem ... ale sobota w takim razie zaklepana . Pozdrówko ustawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 22 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Jeszcze nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 22 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 jak dla mnie za daleko jezdzicie. zreszta i tak akurat mam szkole w ten weekend :< moglabym pojechac rowerem ale sie boje go zostawic gdziekolwiek na czas zajec a nie bede przeciez sie z nim szwendac po uczelni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 kantele: zawsze można urwać się wcześniej . Ale roweru faktycznie lepiej nie zostawiać bez opieki. Pozdrówko przezorne --- czwartek (23.11.06.), wieczorkiem: Jutro będę się uganiać po mieście - głównie rowerem, ale z czasem na rekreację będzie raczej krucho :035: . W sobotę za to jakiś spacerek po Kampinosie się zaliczy . Pozdrówko zdeklarowane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukkuu Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No to mam rozumiec, ze jutro smigamy we trojke a ustawiamy sie pod Rura o 11.30 i jedziemy do Kampinosu? Moze to troche niezgrabnie brzmi, ale uchwycilem sedno sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mryous Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Nie we trojke, tylko w czworke O 11:30 pod rura Teraz bede ;P Tylko mnie nie zabijcie tempem, bo na moich Conti Diesel bedzie trudno ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Tajest: we czwórkę pod Rurą o 11.30 . Rycerz jeszcze mi niedomaga, więc nasz tandem znowu - jak tydzień temu - zareprezentuję w pojedynkę. W razie czego będę anonsować, gdybym miała się spóźnić - ale liczę, że uda mi się nie spóźnić ... Pozdrówko przedjutrzejsze PS. Jutro odbędzie się test moich nowych oponek ... za chwilę idę je zakładać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukkuu Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Weź linke holownicza ze soba na wszelki wypadek, w razie potrzeby podczepisz sie pod Ecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 24 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Hehe, no i będzie tandem :lol: Pozdrówko pociągowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mryous Napisano 25 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 No i ch**. Nie bedzie mnie. Bo 'tam moga byc pedofile, nie znamy tych ludzi, to moga byc dilerzy' itp. Sorry za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 25 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 A my ustawkę przesuwamy na 11 - będziemy z koprem pod Rurą, lukkuu, jeśli tu zajrzysz - leć czym prędzej . Nie mogłam się do ciebie dodzwonić, a szkoda przecież tak pięknego dnia ... Pozdrówko na starcie PS. Pedofile jak pedofile - ale pedałów to będzie sporo... dokładnie 2x więcej, niż uczestników wycieczki :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 25 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 no i po wspaniałej eksploracji kampinosu.. Pogoda dopisała..uczestnikom w liczbie trzech...tylko żałować...mam nadzieję, że Ecia zarzucisz zdjecia na forum .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 25 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Zarzucę, ale najwcześniej jutro, bo kabelka nie mam . Jeśli dobrze pójdzie, to jeszcze jutro przed północą dam radę - jeśli nie, w poniedziałek. Pozdrówko fotoreporterskie PS. lukkuu, odezwij się - dojechałeś bez przygód ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukkuu Napisano 25 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Ups nie spoznilem sie jak myslalem godzine ale poltorej...sorry, ale milo bylo musze przyznac pomimo przebitych dwoch detek nie narzekam-wyjatkowo jakos moze bede jutro jak bedziem mnie wszystko bolec Dziwne zebym mial jakies przygody odstawilisciem mnie pod sam blok. To Wy z tego co widzialem i slyszalem mieliscie przygody na czerwonym swietle:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 25 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Przygody na czerwonym świetle mieliśmy również dalej - to był zaiste dzień pełen przygód . Na szczęście wszyscy żyjemy... i liczę, że za tydzień zainaugurujemy grudzień śmigając po Kampinosie Pozdrówko bezpieczne PS. Jeśli dobrze pójdzie, fotki będę mogła wrzucić jeszcze dziś --- Dziś, trochę później: Ponieważ poszło dobrze - oto fotorelacja z dzisiejszego wypadu: Ekipa w komplecie pod Kamieniem Ułanów Jazłowieckich; I swear I can fly ; A my nie ... ... toteż lepiej pewnie stać i mocno się trzymać ; W Palmirach; Czas się posilić, bo głód doskwiera... ... a prowiantu mało Czyli, jak widać, nie nudziło nam się :lol: . Fotki we właściwej rozdzielczości porozsyłam w poniedziałek . Pozdrówko wesołe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Ecia, powiedz jaki dystans i czas, tak z ciekawosci:) psia krew, taka piekna pogoda a ja w budzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 hej ja moge ci odp...u mnie spod rury wyszło 57 km, ze średnią 17.93km/h, chyba wyjechaliśmy po 12 a wróciliśmy koło 17:)) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 U mnie całościowo wyszło 82 km bez paru metrów, a po lesie jakieś 20-25 km. Szkoda, że cię nie było - wycieczka mega lajtowa, a pogoda tudzież okoliczności przyrody rewelacyjne :030: ... I jak wesoło było ! To co: inaugurujesz z nami grudzień za tydzień ? Pozdrówko zaczepne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 27 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Jaka szkoda że mogłam z Wami jechać. Buuuuuuu. :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukkuu Napisano 27 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Gania nie ma sie co martwic pojedziemy w nastepny weekend Pogoda ma sie utrzymac, wiec z mojej strony jak na dzis nie widze zadnych przeciwskazan Przywitamy grudzien w nalezyty sposob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.