Shadowcat Napisano 21 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Eciu, w przypadku następnej wycieczki obiecuje psa schować do piwnicy a mamusię wysłać na przymusowe jednodniowe wakacje w Szczecinie Aha...i nie wyrózniać się już brakiem hełmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 21 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Shadowcat - trzymam za słowo :twisted: ! No, to wstępny plan mamy: kierunek :arrow: Kampinos ... Kto jeszcze chętny :?: Pozdrówko w oczekiwaniu :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 22 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 A jest tam jakaś szosa? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 22 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 jak to bedzie niedziela to i ja dołącze. Kampinos bardzo chetnie ecia - daj info na kom jak bedzie decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Ja też myślałam o niedzieli, urwisss może w niedzielę... więc to chyba będzie niedziela ! Myślę, że ustawkę zrobimy pod Rurą ... a o której - jeszcze do uzgodnienia. Pozdrówko leśne :-) . PS. Shadowcat - oczywiście, że tam są szosy; cała masa leśnych szos zwanych potocznie ścieżkami ! Oczywiście się ciebie spodziewamy :cool: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 22 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Oczywiście się ciebie spodziewamy :cool: ... Dlaczego? Co ja zrobiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 To się dopiero okaże... kiedy się zameldujesz . Pozdrówko delikwentom :-) . [ Dodano: 2005-07-22, 19:31 ] OK - no to mamy tak: niedziela 24.07., godz. 12.30, pod Rurą :arrow: Kampinos ! Na razie, mniej lub bardziej ostatecznie, zapowiedzieli się: kacu, Marjucha, Trymek, Lookas, Shadowcat, urwisss, Ecia i Rycerz ::smile:: . A kto jeszcze :?: Pozdrówko zachęcające :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 22 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Zaraz...jakie znowu błoto? Ja nie chcę! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trymek Napisano 22 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 tylko nie wymiekajce zeby to nie byla wycieczka francuskich emerytow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjucha Napisano 22 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 A czy mielibyście coś przeciwko nieco wcześniejszej godzinie np. koło 11 ? O 17.00 zaczyna się mecz Legii inagurujący sezon 2005/2006, który chciałbym obejżeć ..... Kacu możemy się umówić na Ursynowie i podjechać w tandemie pod rurę... 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Na Ursynowie to ja też się mogę umówić 8) ... a gdzie :?: My (ja z Rycerzem) będziemy śmigać Rosoła i Sikorskiego do Czerniakowskiej i dalej Wybrzeżem... Pozdrówko swojskie :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trymek Napisano 22 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 hmmm 11 oj marjucha ranny ptaszku. moze dam rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjucha Napisano 23 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 OKi czyli o 11 pod rurą :grin: Kabacianie i Ursynowianie. Moja trasa jest następująca. Przy Bażantarii-KEN-Ciszewskiego-Rosoła...później standard. Moglibyśmy się umówić 10.30 przy SGGW. tjkkkl;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; - a to informacja od Patryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 23 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 To już jest oficjalna i niezmienna pora? Bo nie wiem czy potem będe jeszcze przy kompie i chce się upewnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia Napisano 23 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 ja robie sobie tydzien odpoczynku od naszej 100licy, a poza tym moj bike na sciezki kampinoskie to nie bardzo sie nadaje :oops: (mam nadzieje ze to sie niedlugo zmieni :twisted:) PS zatem bawcie sie dobrze i moze pomyslcie o jakichs fotach??? miloby bylo zobaczyc was w akcji "kampinos" !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 23 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 OK - 10.30. na skrzyżowaniu Ciszewskiego i Rosoła, po stronie SGGW (w okolicy przystanku) :grin: . Czekać będą: Ecia w niebiesko-srebrno-czarnym kasku na lazurowym rowerku z rudym, sztywnym widelcem i czerwonymi gripami oraz Rycerz w czarnym kasku na granatowym rumaczku ... Mamy z Kacem wzajemnie swoje namiary telefoniczne, jakby co... Shadowcat i inni zainteresowani: w takim razie pod Rurą ostatecznie obowiązuje 11.00 ::smile:: . A co do fot - faktycznie, przydałby się jakiś aparat ... ktoś ma 8) ? Kasiu - dzięki ... a następnym razem obmyślimy traskę tak, żeby było więcej szosy, wtedy liczymy na ciebie ... Śmiga z nami czasem mój kuzyn na szosówce, więc nie byłabyś osamotniona wśród góralowców :lol: . Pozdrówko uścislające :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 23 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Jak mnie ktoś odpowiednio ładnie przekona to cyfraka wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 25 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Proszę o info po. Nieobecny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjucha Napisano 25 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Było miło. Trochę pobłądziliśmy po Warszawie, ale udało nam sie dostać do celu czyli Kampinosu. Ekipa w składzie Ecia, Rycerz, Shadowcat, Trymek i Marjucha dojechali do punktu zwrotnego Biała Chatka, zjedli co było do zjedzenia, wypili i udali się w drogę powrotną. Mimo, że jazda po Kampinosie zajęła nam dość mało czasu mój licznik po dojechaniu do chaty wskazywał 86 km. Wyprawa spoko. Kampisos nadaje sie na dłuższe wyprawy, czyli pewnie jeszcze powrócimy w te rejony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 25 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Ja miałem 78, masz zepsuty licznik ::smile:: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 25 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Czyli - skoro Marjucha miał 86 - my z Rycerzem jakieś 82-3... oto, jak sobie radzą bezlicznikowcy :lol: ! A wycieczka - fajoska, jak to zwykle bywa, gdy jest miłe towarzystwo, łaskawa pogoda i przyroda dookoła . Pozdrówko dotlenione :-) . [ Dodano: 2005-08-17, 21:48 ] Kto ma ochotę na wypad do Kampinosu w niedzielę 21.08 :?: Ustawka - jak zwykle - pod Rurą, zapewne 12-13.00, ale to jeszcze nie ustalone . Póki co, chętni są Ecia, Rycerz i urwisss (który wystąpi w zaszczytnej roli przewodnika po nader widowiskowej trasie 8) )... Pozdrówko i zapraszamy :-) :-) :-) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Count me in ::smile:: Zaznaczam od razu iż postaram się wziąć aparat ::smile:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 postaram się wziąć aparat ::smile:: Doceniamy :lol: ... Czyli stan na dzisiejszą chwilę: urwisss (przewodnik ) Ecia, Rycerz, Shadowcat oraz Lookas, ale - jak sam zaznaczył - nie bankowo ;-) .. Kto jeszcze :?: :cool: Pozdrówko zachęcające :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 witam. To zamknnięty klub czy można się zapisać? :wink: chętnie bym pojeździł w dobrym towarzystwie w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omega Napisano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 upss. ten post wyżej to moje - wyrzuciło mnie jakoś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.