Mryous Napisano 14 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ysz, do Kampinosu to tak srednio - moj rower do XC niezbyt sie nadaje Poza tym przebijac sie przez cale miasto... No nie wiem, pomysle jeszcze A nie da sie na przyklad do lasu Kabackiego? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 14 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Nie, ponieważ jest to najnudniejszy i najbardziej płaski las, jaki znam . Kabaty nadają się wyłącznie do zimowego rowerowania, i to też raczej na dojazdy w Lasy Chojnowskie. Wsiadaj w autobus i wal na Dziekanów Leśny, gdzieś tam się w Kampinosie odnajdziemy ... Pozdrówko antykabackie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 14 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 w piatek mi pasuje tak koło 11:30 :)mogę mieć mały poślizg ale pewnie przybede jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukkuu Napisano 14 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Tak, tak ja chce w piatek, w piatek na rower do Kampinosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarus220 Napisano 14 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Nie, ponieważ jest to najnudniejszy i najbardziej płaski las, jaki znam . Kabaty nadają się wyłącznie do zimowego rowerowania, i to też raczej na dojazdy w Lasy Chojnowskie. Wsiadaj w autobus i wal na Dziekanów Leśny, gdzieś tam się w Kampinosie odnajdziemy ... Pozdrówko antykabackie Jak nie wiesz jak dojechać to podaje gotowy plan:). Metrem z rowerem ( nie płacisz za rower ) do stacji Plac Wilsona a potem 50 m od stacji na pętle prywatnej linii "Ł" .Koszt 3 zł (za rower tez nie płacisz:). Odjeżdza co 20 minut .Jedzie 40 minut więc w sumie 1,5 rodziny.Wysiadasz w szpitalu w Dziekanowie Leśnym ( też pętla) i jesteś na miejscu. A teraz do rzeczy. Godzina 11 30 mnie bardzo odpowiada )))))) Oczywiście w piątek "pod rurą" Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 14 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 W piątek odpadam, sprawy Masowe + LMK, weekend - szkoła i egzaminy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 14 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 OK, czyli w chwili obecnej mamy tak: Na piątek, na godzinę 11.30. deklarują się: 1. jarus220; 2. koper; 3. lukkuu; 4. Ecia Na sobotę/niedzielę (niepasujące skreślić), na godzinę nieustaloną deklarują się: 1. iras; 2. Mryous; 3. Shadowcat ? 4. Ecia Moja deklaracja jest jeszcze nieścisła - jeśli mi się uda, chciałabym jeździć zarówno w piątek, jak i w któryś z dni weekendu. Będę się niesamowicie starać :wink: ... ale, niestety, nie wszystko w tej materii zależy ode mnie... Pozdrówko w rozrysie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 14 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Ja się piszę na niedziele w piątek mi nie pasuje - powód robota :029: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mryous Napisano 14 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Dzieki Jarek za plan dojazdu Ja sie pisze na sobote, tak ok 11 najlepiej. Niestety niedziela odpada z powodu planow rodzicieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 15 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ecia, ja przecież pisałem że ani w piątek ani w weekend nie mam szans nigdzie pojechać. A poza tym nie mam ochoty na kolejny maraton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 15 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Ale po lesie przecież jechaliśmy już spokojnie... przynajmniej tak mi się wydawało - jesli nie, to przepraszam ... Właśnie otrzymałam info, że koper jednak w piątek nie może... a kiedy może, już sam zapewne dopisze . Rozpiska w toku ... Pozdrówko dopasowujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukkuu Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 No to jak?? Kto będzie jutro pod Rurą o 11.30 ?? Ja nadal jestem chętny o ile wstane po dzisiejszej imprezie oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 16 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 lukkuu - na priv poszedł mój nr tel., tak profilaktycznie . Pytanie zasadnicze: czy osoby z piątku mogą również w weekend :question: Jeśli tak, to sobota czy niedziela? Ja się określę za jakieś 2 godzinki, chyba właśnie tak... Pozdrówko niedoprecyzowane ... --- 16.11.06., za jakieś 2 godzinki: No, to się określam: Piątek u mnie odpada . Koper i lukkuu w weekend nie mogą. Od Gosi nie mam jeszcze sygnału. Sobota u mnie wciąż niepewna - jutro się okaże. Ale za to niedziela ... W niedzielę proponuję ustawkę o 9.00 pod Rurą . Na razie zgłosili się Ecia i iras; wstępnie być może Arek. W planach długa wycieczka . Ktoś jeszcze ? No, i czy ktoś chętny w razie czego na sobotę (poza Mryousem)? Pozdrówko rozstawiające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Witam, w sobotę szykuje całkiem miła Masa Turystyczna. Okice Wawra, Anina, Międzylesia, Mazowieckiego Parku Krajobrazowego. Mam nadzieję że się urwę na małą przejażdżke, bo to przecież "moje" tereny. Dla zainteresowanych podaję garść informacji: BP Eagle - al. Jerozolimskie - Most Poniatowskiego - Park Skaryszewski - > ul. Stanisława Augusta - ul. Terespolska - tor klarski KS "Orzeł" - ul. > Wiatraczna - ul. Makowska - Warszawa Olszynka Grochowska - ul. > Chłopickiego - Zakład Karny - Pomnik Poległych w bitwie o Olszynkę > Grochowską - ul. Traczy - rez. Kawęczyn - WARSZAWA REMBERTÓW - al. > Komandosów - ul. Gembarzewskiego - ul. Korkowa - Las Jana III Sobieskiego > (Wilanowski) - Linia Szlabanowa - Linia Klasztorna - Pomnik Piłsudskiego - > ścieżki w lesie - zielony szlak rowerowy - STARA MIŁOSNA - Kanał > awerski - ul. Mchów - al. Dzieci Polskich - ul. Żegańska - WARSZAWA > MIĘDZYLESIE i stąd powrót PKP. Dla wytrwałych jeszcze odcinek: WARSZAWA > MIĘDZYLESIE - ul. Patriotów - Warszawa Anin - ul. Lucerny - ul. > Wąbrzeska - ul. Kadetów - Wał Miedzeszyński - Most Siekierkowski - Trasa > Siekierkowska - al. Witosa - ul. Beethovena - ul. Jana III Sobieskiego - > ul. Dolna - ul. Puławska - ul. Waryńskiego - ul. Marszałkowska - Al. > Jerozolimskie - BP Eagle. Jakby co to więcej info na stronie www Ja dołączę pewnie w okolicach Olszynki Grochowskiej Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ecia ile macie zamiar przejechac bo jak wiecej niz 60 to ja odpadam w przedbiegach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tichy Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Sorki że się wtroncywuję @kantele a co to ma za znaczenie ile oni chcą przejechać ? Turlasz się z nimi tyle ile masz ochotę, a potem żegnasz się z grupą i tyle. Sam tak robiłem z braku czasu (szef Gdańskiej Ekipy Rowerowej preferuje całodzinne wyprawy). pozdrówko serdeczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 no tylko pytanie, czy ja bede umiala wrocic!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 kantele: spokojnie sobie poradzisz - a w razie czego, jak pisze tichy, urwiesz się wcześniej. Z Kampinosu do Wawy wraca się bajecznie prosto - nie ma możliwości się zgubić . Pozdrówko zachęcające ... PS. Jacek - sobota odpada u mnie, niestety . Jednak, definitywnie. Mryous - może ty się wybierzesz na turystyczną ? PS2. Za to sobota nastepna... oj, byle pogoda dopisała ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Kantele, tylko weź jakiś Powerade i akcesoria opływowe bo prędkości mogą Cię zaskoczyć Na szczęście przełożono mi wykłady i w sobote pojade sobie na turystyczną, a w niedziele jadę sobie do Modlina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mryous Napisano 17 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ehh, nie chce mi się iść na turystyczna, ale cóż. Kto będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 18 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 dzieki shadow, wlasnie utwierdziles mnie w przekonaniu, ze mam nie jechac... oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Shadowcat swoim zwyczajem marudzi . Ja zapraszam; kto będzie, ten będzie, kto nie będzie, ten niech żałuje :wink: . Pozdrówko już prawie z lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 18 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Też się własnie utwierdziłem w jednym przekonaniu. [co zaraz zapewne zostanie odpowiednio skomentowane] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 W dzisiejszej ustawce udział wzięli Ecia i Irek. W pozostałych rolach: mgła i mżawka. Toteż trudno się dziwić, że rowerowanie było nader udane . Po lesie coś koło 60-62km, traska: Wólka Węglowa - Na Miny (żółtym), Na Miny - Szczukówek (zielonym), Szczukówek - Roztoka (czerwonym), Roztoka - Sosna Powstańców (zielonym), Sosna Powstańców - Górki (czerwonym), Górki - Rzepowa Góra (Zamościńską Drogą), Rzepowa Góra - Granica (żółtym), Granica - Leszno (niebieskim). Kilka fotek: Kolorowo mi... ...a mnie coś zemgliło ; Jakoś tak swojsko... ...mazowiecko... ...wylewnie :030: ; Uwaga, duchy na horyzoncie! ...jak również uwaga na spadające gałęzie Podsumowując: Pani Jesieni należą się gratulacje za niepowtarzalną scenerię . Pozdrówko urzeczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tichy Napisano 19 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 @Ecia Fajnie że zapodajesz parę słów i fotki (przynajmniej widać co się u Was dzieje), żałuję że mnie tam nie ma (i nie wiem kiedy i czy będę). Ja wczoraj też odbyłem bardzo miłą przejażdżkę z kimś z forum. Joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.