Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

yak

Rekomendowane odpowiedzi

W sobotę odpadam na pewno [szkoła], ale coś czuje że w niedziele będe miał ochotę posiedzieć pod Rurą i z kimś inteligentnie pogadać dłuższy czas :D

A poza tym muszę w końcu Eci pokazać jaki mam teraz piękny rower i w ogóle jak ja pięknie wyglądam :D

Już się nie mogę doczekać :P

Pozdrówko przedniedzielne :D :D

--- 04.11.06.:

I jak tam nastroje :wink: ?

Ktoś się w ogóle zamierza pojawić pod Rurą, jeśli pogoda będzie w analogicznym humorze, jak dziś?

Bo jeśli - o cudzie! - będzie słonecznie i ciepło, rozumiem, że tak :D

Pozdrówko sondujące :P ...

--- 04.11.06. - później :wink: :

No, to ustalone: jutro nie wyściubiamy nosów za próg :P (no, chyba, że - o cudzie!...). Za to w tygodniu... w tygodniu ma być ciepło :D !

Będę dawać sygnały na GG i oczywiście w wątku, którego dnia startujemy. Prawdopodobnie będzie to wtorek lub środa... ale śledzimy prognozy B) .

Przyszły weekend z przyczyn obiektywnych dla nas odpada.

Pozdrówko obwieszczeniowe :)

Z prognoz pogody wynika, że ładne mają być wtorek i środa. Które z nich ładniejsze - się obaczy :) . Ja bym była za wtorkiem - coby się nie okazało, że chmura, która wg zapowiedzi w czwartek ma nam zafundować ulewę analogiczną do dzisiejszej, nadciągnęła szybciej i zahaczyła o środę :) ... no, i w środę ma być większy wiatr (a pamiętajmy, że każdy wiatr ma dwa końce i co z jednej strony weźmiemy w plecy, to z drugiej on nam dołoży w twarz :wink: )...

Niemniej jednak - sprawa jest ciągle otwarta... prognozy pilnie studiujemy... no, i czekamy na zgłoszenia, kto chce i kiedy komu pasuje :)

Pozdrówko wtorko-średnie :P

W zasadzie pod Rurę to jestem w stanie podjechać przy każdej pogodzie [byle niezbyt mokrej :)]. W tygodniu jestem dostępny od godziny 12, nie wcześniej [ew. 11, ale to na specjalnych warunkach]. Zobaczę jak się będziecie umawiać i ew. dostosuje się lub nie :P

Pod Rurę chcemy się umówić o 9.00 - ale możesz nas gonić potem po lesie :) . Gdzieś się na pewno złapiemy - mamy telefony, a trasa będzie raczej pętlą do Roztoki i z powrotem (lub coś w tym rodzaju), jako że dzień już malutki i słabiutki, a nas w dodatku robota będzie ścigać :) ...

Możemy np. o 12.00 (bądź o której bądź) postarać się wylądować w jakimś konkretnym zakamarku puszczy i tam cię (albo i kogoś jeszcze) namierzyć :P ...

Pozdrówko

Odwrotnie: uznam, że będziesz i SMSem się upewnię :) .

Pozdrówko przekonujące :P

--- 06.11.06.:

Z przyczyn od nas niezależnych ustawkę przesuwamy na środę... oby pogoda była dla nas życzliwa.

Czyli jeszcze raz: środa, godzina 9.00 pod Rurą.

Ostatecznie mogłaby być 9.30. - ale pod warunkiem, że ktoś by się tam o tej porze, poza nami, pojawił :) ...

Pozdrówko z poślizgiem :)

To może umówimy się jakoś w puszczy? Zrobimy kółeczko, odbierzemy cię skądśtam i ruszymy razem na kolejne kółeczko :D ...

Zależy nam, żeby wykorzystać jak najwięcej dnia, bo coraz mniej już takich nadających się do jazdy...

Pozdrówko zapętlone :D

PS. Wobec wielu sygnałów o wolnej sobocie wśród warszawskich i okołowarszawskich bikerów :wink: , bierzemy pod uwagę również mały rajdzik sobotni B) - wówczas start na pewno nastąpi później, ponieważ z rana nie wypuszczą nas na rower różne bardzo ważne obowiązki... Jednak sobota z naszej strony to ciągle data bardzo niepewna... podobnie jak i ze strony Pani Pogody :D ...

To ja powiem z góry to co Eci mówiłem na GG. Poza wyjazdami związanymi z Masą do końca roku niestety na żadne inne nie mam czasu. Tak więc najbliższa okazja do wspólnego spotkania będzie dopiero po nowym roku :D [ew. wcześniej na WMK, przedmasówkach, NMK i LMK]

Pozdrawiam i życzę owocnych wyjazdów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...