Mod Team bikergonia Napisano 3 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Zobaczymy bliżej niedzieli jaka pogoda będzie na nas czyhać. Jak na razie biorę taki wyjazd pod uwagę. Pozdrówko oczekujące (zmałpowałam od Ciebie ten zwrot) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 3 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Super - znowu nie będę jedyną kobietą na trasie Pozdrówko wesołe PS. Pogodę trzeba by zakląć :wink: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 3 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Niestety pogoda Wam nie będzie zbytnio sprzyjać > http://www.meteo.pl/ Ale mimo wszystko szerokiej i mało śliskiej drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 3 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Pogoda to nam podobno już dziś nie sprzyja, od samego rana . Oby weekend był tak samo "niepogodny" ... przynajmniej do tej godziny, co dzisiaj Pozdrówko prolongujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 3 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Mnie nie będzie z powodu szkoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 3 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 u mnie to samo :< buda cholerna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 3 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 W sobotę odpadam na pewno [szkoła], ale coś czuje że w niedziele będe miał ochotę posiedzieć pod Rurą i z kimś inteligentnie pogadać dłuższy czas A poza tym muszę w końcu Eci pokazać jaki mam teraz piękny rower i w ogóle jak ja pięknie wyglądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 3 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Już się nie mogę doczekać Pozdrówko przedniedzielne :D --- 04.11.06.: I jak tam nastroje :wink: ? Ktoś się w ogóle zamierza pojawić pod Rurą, jeśli pogoda będzie w analogicznym humorze, jak dziś? Bo jeśli - o cudzie! - będzie słonecznie i ciepło, rozumiem, że tak Pozdrówko sondujące ... --- 04.11.06. - później :wink: : No, to ustalone: jutro nie wyściubiamy nosów za próg (no, chyba, że - o cudzie!...). Za to w tygodniu... w tygodniu ma być ciepło ! Będę dawać sygnały na GG i oczywiście w wątku, którego dnia startujemy. Prawdopodobnie będzie to wtorek lub środa... ale śledzimy prognozy . Przyszły weekend z przyczyn obiektywnych dla nas odpada. Pozdrówko obwieszczeniowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarus220 Napisano 4 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Okiej.....jak dla mnie mi najbardziej by pasował wtorek:) Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 4 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Czekam na info w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Z prognoz pogody wynika, że ładne mają być wtorek i środa. Które z nich ładniejsze - się obaczy . Ja bym była za wtorkiem - coby się nie okazało, że chmura, która wg zapowiedzi w czwartek ma nam zafundować ulewę analogiczną do dzisiejszej, nadciągnęła szybciej i zahaczyła o środę ... no, i w środę ma być większy wiatr (a pamiętajmy, że każdy wiatr ma dwa końce i co z jednej strony weźmiemy w plecy, to z drugiej on nam dołoży w twarz :wink: )... Niemniej jednak - sprawa jest ciągle otwarta... prognozy pilnie studiujemy... no, i czekamy na zgłoszenia, kto chce i kiedy komu pasuje Pozdrówko wtorko-średnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 W zasadzie pod Rurę to jestem w stanie podjechać przy każdej pogodzie [byle niezbyt mokrej ]. W tygodniu jestem dostępny od godziny 12, nie wcześniej [ew. 11, ale to na specjalnych warunkach]. Zobaczę jak się będziecie umawiać i ew. dostosuje się lub nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Pod Rurę chcemy się umówić o 9.00 - ale możesz nas gonić potem po lesie . Gdzieś się na pewno złapiemy - mamy telefony, a trasa będzie raczej pętlą do Roztoki i z powrotem (lub coś w tym rodzaju), jako że dzień już malutki i słabiutki, a nas w dodatku robota będzie ścigać ... Możemy np. o 12.00 (bądź o której bądź) postarać się wylądować w jakimś konkretnym zakamarku puszczy i tam cię (albo i kogoś jeszcze) namierzyć ... Pozdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Okej, ale generalnie nic nie obiecuje bo ten tydzień mam dość mocno zagracony wszelakimi obowiązkami Najbezpieczniej z góry uznaj że nie uda mi się dotrzeć i tylko potem ew. smsem sie upewnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 5 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Odwrotnie: uznam, że będziesz i SMSem się upewnię . Pozdrówko przekonujące --- 06.11.06.: Z przyczyn od nas niezależnych ustawkę przesuwamy na środę... oby pogoda była dla nas życzliwa. Czyli jeszcze raz: środa, godzina 9.00 pod Rurą. Ostatecznie mogłaby być 9.30. - ale pod warunkiem, że ktoś by się tam o tej porze, poza nami, pojawił ... Pozdrówko z poślizgiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 6 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Heh...no pięknie, moderator spamuje Jak bedzie sucho to może podjade, chwilke posiedze i porozmawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 6 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Fajnie A o której podjedziesz? Pozdrówko konkretyzujące PS. Już nie ma spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarus220 Napisano 6 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Ja moge pojeżdzić ale zlitujcie się ..... Nie o tej nocnej godzinie.Gram impreze z wtorku na środe do trzeciej w nocy. Za cholere nie wstanę o dziewiątej )))))))) Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 6 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 To może umówimy się jakoś w puszczy? Zrobimy kółeczko, odbierzemy cię skądśtam i ruszymy razem na kolejne kółeczko ... Zależy nam, żeby wykorzystać jak najwięcej dnia, bo coraz mniej już takich nadających się do jazdy... Pozdrówko zapętlone PS. Wobec wielu sygnałów o wolnej sobocie wśród warszawskich i okołowarszawskich bikerów :wink: , bierzemy pod uwagę również mały rajdzik sobotni - wówczas start na pewno nastąpi później, ponieważ z rana nie wypuszczą nas na rower różne bardzo ważne obowiązki... Jednak sobota z naszej strony to ciągle data bardzo niepewna... podobnie jak i ze strony Pani Pogody ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 To ja powiem z góry to co Eci mówiłem na GG. Poza wyjazdami związanymi z Masą do końca roku niestety na żadne inne nie mam czasu. Tak więc najbliższa okazja do wspólnego spotkania będzie dopiero po nowym roku [ew. wcześniej na WMK, przedmasówkach, NMK i LMK] Pozdrawiam i życzę owocnych wyjazdów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 7 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Ecia jeździliście dzisiaj? Nie pada stąd moje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 7 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Nie, dziś nie mogliśmy - jutro jedziemy . I spróbujemy wykombinować jakiś kawałek czasu na sobotę ... Pozdrówko organizujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarus220 Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 hehe.... dziś było jak na złość dużo ludzi i właśnie skończyłem o czwartej.....Jak tylko wstane to do Was dzwonie i gdzieś na pewno się umówimy. Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 8 Listopada 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ecia czekam na Twoją relację z dzisiejszej jazdy. Jak to w/g Ciebie? Pozdrówko oczekujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 8 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ja chetnie bym się ustawił w weekend na kampinos...może matka natura da nam ładną pogodę pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.