Ecia Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ale pod warunkiem, że będziesz się ze mnie śmiał ukradkiem, a nie na cały głos ... Będę testować nowe SPDki, więc powodów do śmiechu może być, niestety, całkiem sporo :D ... Pozdrówko pokraczne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarus220 Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Ale pod warunkiem, że będziesz się ze mnie śmiał ukradkiem, a nie na cały głos ... Będę testować nowe SPDki, więc powodów do śmiechu może być, niestety, całkiem sporo :D ... Pozdrówko pokraczne ... Eee tam:).....masz 520-tki albo pochodne( 515 lub 505) ? To dobra rada......ustaw pedałki na absulutne minimum i dokręć o ćwierć obrotu.Musisz sama wyczuć o ile ( zależy od wagi) ale po odpowiednim ustawieniu da się pewnie wpiąć i wypiąć a jednocześnie w sytuacjach krytycznych bardzo szybko wyrwać noge.Już od 3 miechów tak mam i ANI RAZU się nie wypieprzyłem . Pozdrawiam Jarek P.S. Oczywiście się pisze na wycieczke...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Mam 540tki i na początku... w ogóle nie mogłam się w to wpiąć, na najluźniejszym ustawieniu bloków :eek: . W zaprzyjaźnionym serwisie śmiali się ze mnie do rozpuku, że tak to jest, kiedy się waży 30 kilogramów :lol: . A i z wypinaniem nie jest tak znów lekko. Może to się musi wyrobić... Ale przede wszystkim ja się muszę wyrobić . Pozdrówko cierpliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A czemu miałbym się śmiać? [zakładając że to do mnie była skierowana ta wypowiedź] Gdybym ja przyjechał w oporządzeniu w jakim jeżdzę na WMK to by się dopiero można było pośmiać...ze mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 No, to zapowiada się spora ekpika ... Będę musiała się bardzo postarać, żeby nie dać plamy :030: ... Pozdrówko skonfudowane ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 26 Października 2006 Udostępnij Napisano 26 Października 2006 heh..to mniej wiecej o której godzinie i gdzie?? ja bym proponował cos koło 10:00 a, a gdzie to pozostawiam w kwestii wam warszawiakom, heh tylko zebym trafił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 26 Października 2006 Udostępnij Napisano 26 Października 2006 O której godzinie to niech ustali Ecia A gdzie...no jak to gdzie, pod Rurą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 26 Października 2006 Udostępnij Napisano 26 Października 2006 ok przyda się ta mapka..a czasami to nie jest ta słynna knajpa rowerzystów wybaczcie jeśli nie wiem, ale jestem z daleka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 26 Października 2006 Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Ja myślę, że z racji krótkiego dnia - deadline startu spod Rury (tak jest, to właśnie ta kanjpa :wink: ) to 9.00 ... No, OK: ustawka na 9.00, a wyruszamy najwyżej kwadrans po . Tylko miejcie na względzie, że ja na moich nowych pedałkach jeszcze nie do końca pewnie się czuję... co do traski wypowiem się zatem w sobotę - całe dwa dni na ćwiczenia . Pozdrówko w fazie wzmożonych treningów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 26 Października 2006 Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Zatem postanowione, niedziela, 29 października, 9:00, Pod Rurą Ja jak zwykle czekam od ok. 8:35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 26 Października 2006 Udostępnij Napisano 26 Października 2006 OK, to my może nawet dobijemy przed 9.00 . Pozdrówko ochotne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 27 Października 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Zapowiada się fajna ekipa i strasznie żałuję że nie będzie mnie w wawie. Buuuuu. :frown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 27 Października 2006 Udostępnij Napisano 27 Października 2006 gonia: ale za to w następną niedzielę ... Pozdrówko antycypujące --- 28.10.06.: Na zachętę wstawiam kilka fotek z dzisiejszego wypadu do MPK - historyczny dzień: pierwszy test moich pedałków w terenie ... Bez kilku wywrotek oczywiście się nie obeszło - ale wiadomo: jak się nie wywrócisz, to... znaczy, że nie jeździsz :twisted: . Konkluzja podsumowująca: SPDki są wielce OK Jeszcze jeden debiut: dzisiaj po raz pierwszy nie byłam jedyną kobietą na wycieczce (pozdrówko dla kantele) ... A oto plon dnia dzisiejszego: Emocjonująca sztuka fotografowania (fotograf: Ecia, model: kantele, dopingujący: Kajman; po drugiej stronie obiektywu: Mój Rycerz); Na trasce; Rusałki ? A może syrenki :030: ? Na tle Kępy Rozwadowskiej (a w głębi - Warszawa...); I tak się trudno rozstać z tą Wisłą ... ...bo urokliwa bestia ; Art-Wisełka raz jeszcze; Mamy towarzystwo ; Veni, vidi, vici; Drzewny portrecik Drzewny portrecik po raz drugi - odmienna perspektywa; Na szczycie wydemki (z lewej, w dole, pomnik lotników z RPA); A jesień była piękna tego roku ... Kantele, czekamy na twoje :wink: ... Pozdrówko rozweselające PS. No, to do jutra ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 oczywiście ja też się pisze na jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 No i fajnie . To mamy tak: 1. Ecia + Rycerz; 2. koper; 3. Shadowcat; 4. iras (pod Rurą, prawda ?); 5. jarus220? (hipotetycznie - nie mogłam się do niego dzisiaj dodzwonić)... ...oraz, być może, kilka osób z forum warszawskiego... solidna ekpia się zapowiada ! Oj, przydałby się ktoś na przyczepkę ... może jednak :wink: ? Przypominam: czekamy pod Rurą od ok. 8.30 (Shadowcat) do 9.00 (akademicki kwadrans obowiązuje) ... Pozdrówko zbiorcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel-xc Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Prawdopodobnie pojawie sie rowniez ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Przypominam iż dziś w nocy będzie miała miejsce zmiana czasu z letniego na zimowy (cofamy zegarki z godziny 3:00 na godzinę 2:00). Wobec powyższego ufam iż godzina 9:00 to godzina 9:00 PO zmianie czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 28 Października 2006 Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Rzekłeś . Przy okazji - uaktualniona lista uczestników jutrzejszej eskapady: 1. Ecia + Rycerz; 2. koper; 3. Shadowcat; 4. iras; 5. pawel-xc; 6. jarus220? W pozostałych rolach: warszawscy forumowicze w liczbie 1-3. Pozdrówko k'woli ścisłości --- 29.10.06.: No, i finalnie pod Rurą znalazło się nas sztuk 4: Ecia, Rycerz, iras i koper ... Podjęliśmy nawet bohaterską próbę przebicia się do Kampinosu - ale pogoda skutecznie ostudziła nas w tych zapędach... zimnym prysznicem . Wykorzystalismy zatem tę sprzyjającą okoliczność, aby pod pozorem wyschnięcia spędzić miło czas pod Rurą przy napojach rozgrzewających (czyli przy herbacie ), w towarzystwie pewnego pająka :wink: ... Kto nie dotrał, niech żałuje . Pozdrówko słotne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 heh..nie zdziwiłbym się gdybym tego pajączka znalazł jutra nad łóżkiem ( wtajemniczeni wiedzą czemu)..szkoda, że nie byliśmy w kampinosie, ale czas był równie miło spędzony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 a oto moje fotki z sobotniego wypadu do MPK pierwsze fotografowanie; Ecia, Rycerz Eci i Kajman w koncu mam jakas fote na rowerze! piekna wiselka wiecej pieknej wiselki zgadnijcie co... jeszcze wiecej! Ecia Romantycznie Fantastyczna Trojka wdzieczny obiekt fotografii lone rider niecodziennie spotkanie i znowu mi tu cos nie dziala... zagubieni w trawie taaaak tutaj rzeczywiscie cos jest nie w porzadku... przeciez to w ogole nie ma prawa chodzic! piknik na wiszacej skale siodelko idealne, zeby sie na nim oprzec widac, ze jesien... zdjatko drzewne z innej perspektywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Fajne foty . Ten aparat faktycznie robi świetne zdjęcia pod słońce... Pozdrówko oczarowane ... PS. Ecia Romantycznie To nasz wspólny portret :wink: - zobacz, co (kogo) mam w oku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 29 Października 2006 Udostępnij Napisano 29 Października 2006 hahah faktycznie, nie zwrocilam na to uwagi mnie sie najbardziej podobaja te zdjecia drzewne kapitalne sa... przede wszystkim fajny pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzema Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Nareszcie ktos odwiedził moje okolice (MPK) Czyż tu nie jest pięknie? Dziwne, że się nie spotkaliśmy na trasie bo w tym czasie sam rowerowałem po tych okolicach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 moze sie spotkalismy, bo mijalismy wielu rowerzystow po drodze najlepsze jest to, ze ja okolo 15 lat mieszkalam na goclawiu i nie wiedzialam, ze tam mozna tak fajnie sobie wyjechac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 3 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Pogoda jak gdyby sprzyja - więc rowerowy weekendzik zaplanować czas ... Prawdopodobnie będzie to niedziela (chyba, że i w sobotę udałoby się wymknąć, ale na razie niezbyt się na to zanosi) - no, i na pewno Kampinos . Moje pedałki jeszcze go nie widziały... Ktoś reflektuje :wink: ? Z ustawką byłoby podobnie, jak w zeszłym tygodniu... Pozdrówko otwarte ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.