Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

yak

Rekomendowane odpowiedzi

Ale pod warunkiem, że będziesz się ze mnie śmiał ukradkiem, a nie na cały głos :D ...

Będę testować nowe SPDki, więc powodów do śmiechu może być, niestety, całkiem sporo :D :D ...

Pozdrówko pokraczne :P ...

Eee tam:).....masz 520-tki albo pochodne( 515 lub 505) ?

To dobra rada......ustaw pedałki na absulutne minimum i dokręć o ćwierć obrotu.Musisz sama wyczuć o ile ( zależy od wagi) ale po odpowiednim ustawieniu da się pewnie wpiąć i wypiąć a jednocześnie w sytuacjach krytycznych bardzo szybko wyrwać noge.Już od 3 miechów tak mam i ANI RAZU się nie wypieprzyłem :P .

Pozdrawiam

Jarek

P.S. Oczywiście się pisze na wycieczke......

Mam 540tki i na początku... w ogóle nie mogłam się w to wpiąć, na najluźniejszym ustawieniu bloków :eek: . W zaprzyjaźnionym serwisie śmiali się ze mnie do rozpuku, że tak to jest, kiedy się waży 30 kilogramów :lol: . A i z wypinaniem nie jest tak znów lekko. Może to się musi wyrobić... Ale przede wszystkim ja się muszę wyrobić :D .

Pozdrówko cierpliwe :D

Ja myślę, że z racji krótkiego dnia - deadline startu spod Rury (tak jest, to właśnie ta kanjpa :wink: ) to 9.00 :P ... No, OK: ustawka na 9.00, a wyruszamy najwyżej kwadrans po :) .

Tylko miejcie na względzie, że ja na moich nowych pedałkach jeszcze nie do końca pewnie się czuję... co do traski wypowiem się zatem w sobotę - całe dwa dni na ćwiczenia :P .

Pozdrówko w fazie wzmożonych treningów B)

gonia: ale za to w następną niedzielę :blink: ...

Pozdrówko antycypujące :excl:

--- 28.10.06.:

Na zachętę :excl: wstawiam kilka fotek z dzisiejszego wypadu do MPK - historyczny dzień: pierwszy test moich pedałków w terenie :huh: ... Bez kilku wywrotek oczywiście się nie obeszło :rolleyes: - ale wiadomo: jak się nie wywrócisz, to... znaczy, że nie jeździsz :twisted: .

Konkluzja podsumowująca: SPDki są wielce OK <_<

Jeszcze jeden debiut: dzisiaj po raz pierwszy nie byłam jedyną kobietą na wycieczce (pozdrówko dla kantele) :o ...

A oto plon dnia dzisiejszego:

Emocjonująca sztuka fotografowania :angry2: (fotograf: Ecia, model: kantele, dopingujący: Kajman; po drugiej stronie obiektywu: Mój Rycerz);

Na trasce;

Rusałki :P ?

A może syrenki :030: ?

Na tle Kępy Rozwadowskiej (a w głębi - Warszawa...);

I tak się trudno rozstać z tą Wisłą :D ...

...bo urokliwa bestia :excl: ;

Art-Wisełka raz jeszcze;

Mamy towarzystwo :D ;

Veni, vidi, vici;

Drzewny portrecik :036:

Drzewny portrecik po raz drugi - odmienna perspektywa;

Na szczycie wydemki (z lewej, w dole, pomnik lotników z RPA);

A jesień była piękna tego roku B) ...

Kantele, czekamy na twoje :wink: ...

Pozdrówko rozweselające :huh:

PS. No, to do jutra :D !

No i fajnie :D .

To mamy tak:

1. Ecia + Rycerz;

2. koper;

3. Shadowcat;

4. iras (pod Rurą, prawda :) ?);

5. jarus220? (hipotetycznie - nie mogłam się do niego dzisiaj dodzwonić)...

...oraz, być może, kilka osób z forum warszawskiego... solidna ekpia się zapowiada :rolleyes: !

Oj, przydałby się ktoś na przyczepkę :P ... może jednak :wink: ?

Przypominam: czekamy pod Rurą od ok. 8.30 (Shadowcat) do 9.00 (akademicki kwadrans obowiązuje) B) ...

Pozdrówko zbiorcze :)

Rzekłeś :rolleyes: .

Przy okazji - uaktualniona lista uczestników jutrzejszej eskapady:

1. Ecia + Rycerz;

2. koper;

3. Shadowcat;

4. iras;

5. pawel-xc;

6. jarus220?

W pozostałych rolach: warszawscy forumowicze w liczbie 1-3.

Pozdrówko k'woli ścisłości :)

--- 29.10.06.:

No, i finalnie pod Rurą znalazło się nas sztuk 4: Ecia, Rycerz, iras i koper :) ...

Podjęliśmy nawet bohaterską próbę przebicia się do Kampinosu - ale pogoda skutecznie ostudziła nas w tych zapędach... zimnym prysznicem :P .

Wykorzystalismy zatem tę sprzyjającą okoliczność, aby pod pozorem wyschnięcia spędzić miło czas pod Rurą przy napojach rozgrzewających (czyli przy herbacie :D ), w towarzystwie pewnego pająka :wink: ...

Kto nie dotrał, niech żałuje :P .

Pozdrówko słotne B)

Pogoda jak gdyby sprzyja - więc rowerowy weekendzik zaplanować czas ;) ...

Prawdopodobnie będzie to niedziela (chyba, że i w sobotę udałoby się wymknąć, ale na razie niezbyt się na to zanosi) - no, i na pewno Kampinos ;) . Moje pedałki jeszcze go nie widziały...

Ktoś reflektuje :wink: ?

Z ustawką byłoby podobnie, jak w zeszłym tygodniu...

Pozdrówko otwarte B) ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...