NFN Napisano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 witam! jesli bylaby jakas propozycja na sobote zeby gdzies posmigac to sie pisze! jesli nie to moze ja cos zaproponuje, tyle ze chwilowo nie mam pomyslow, jak cos wymysle to sie odezwe pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajman Napisano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 witam! jesli bylaby jakas propozycja na sobote zeby gdzies posmigac to sie pisze! jesli nie to moze ja cos zaproponuje, tyle ze chwilowo nie mam pomyslow, jak cos wymysle to sie odezwe pozdro! Ja już odżyłem po BCH na tyle, żeby dłużej pojeździć. Pewnie można już wjechać do KPN więc myślałem o przejechaniu całości tam i z powrotem (ode mnie z domu - Gocław ok. 150 km). Tylko muszę być z powrotem do 17-tej więc licząc z godzinnym zapasem trzebaby wyjechać najpóźniej o 9-tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bixs Napisano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 witam, a czy ktos z Was jeździ po wschodniej stronie wisły. Interesuje mnei głównie Mazowiecki Park Krajobrazowy. Jacek ja jezdze po MPK bardzo czesto i dalej na poludnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 15 Sierpnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Kurde czyżby warszawka spała, żadnych ustawek? Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Ecia już chyba wyjechała, a ja nie będe codziennie pisał postów o tym że gdzieś jestem i szukam towarzystwa do wycieczek po okolicach Warszawy bo ostatnio moje posty wszyscy i wszędzie ignorują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 A o której i gdzie chciałbyś się ew. spotkać? Bo ja aktualnie rezyduje w Jabłonnej/Legionowie i jeżdzę po tej okolicy i nie wiem czy mi się będzie opłacało jechać aż do centrum Wawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robekpw Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 witam, może ktoś jest chętny aby czasami zrobić wypad do kampinosu... Mieszkam na (dalekim) bemowie i szukam osób, które byłyby chętne czasami po pracy (wieczorkiem) na małą wycieczkę. pozdrawiam serdecznie R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Ja byłem przedwczoraj Ale czemu nie w razie czego pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Green, dzięki za dzisiejszą wycieczke Mówiłem że Kampinos jest fajny i Ci się spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Kurde ja mieszkam w teresinie i do Kampinosu mam 15km wiec jak bedziecie sie wybierac do Kampinosu to mozemy sie spiknac na granicy w Kampinosie tam na parkingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Jutro ma padać, a ja musze troche pokrążyć po mieście [busem] i pozałatwiać parę spraw bo początek semestru już niedługo Oo...to mój 150 post na forum "Wycieczki Rowerowe" Trzeba to oblać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Sierpnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Ja dziś smigalem po miescie obowiązkowo zaliczona była tamka, mijałem ze 3x rure wygrałem loda ale nie chcieli wymienić :028: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Bo pewnie nie powiedziałeś że mnie znasz, wtedy wymienili by Ci nawet powietrze w butelce od AirZounda Swoją drogą, przejeżdżałem ostatnio obok Twoich bloków, krzyczałem i machałem ale Cie chyba nie było bo mnie tylko jakaś sąsiadka wiadrem rzuciła za zakłócanie ciszy nocnej [skąd mogłem wiedzieć że u Was cisza nocna obowiązuje też o 3:15 w nocy ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Green ja Ci wysłałem prywatna wiadomosc to jak cos to napisz do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Sierpnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Bo mnie o 3:15 nie było w domu ja jeździłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Z chęcią bym pojechał, ale musze troche podleczyć nogę po dzisiejszym wypadku Zresztą według specjalistów z ICM-u jutro mniej więcej od 15 ma padać więc i tak bym długo nie pojeździł bo nie chce moknąć przed Masą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robekpw Napisano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Hej, ja dziś troszkę zamierzam pojeździć... W okoliach lazurowej (wawa) ruszam.... jak ktoś chętny to dajcie znać... raczej nie wcześniej niż 18:00-18:30 pozdrawiam R> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Ja dziś razem z Przyjaciółką zwiedziłem [po raz n-ty ] brzeg Kampinosu pomiędzy Dziekanowem Leśnym a Truskawiem Pogoda boska, ale w samym Kampinosie troszke mokro A teraz wyjazd na parę dni i powrót w piątek ok. 16, w sam raz na Masę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVeK Napisano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Sorki że sie wbijam w temat ale jeździcie czasem Wałem Wiślanym?! Czy nie kręci to nikogo ?! od 500 do 550 km wisły i z powrotem.. coś takiego PzdR Wtrącające:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Moge ją od Ciebie odkupić za 10-15zł bo bardzo mi się ona wczoraj przydała na wieczornym spacerze z psem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Spoko, tylko oferowałem To nie wiem, albo Ci ją oddam na następnej masie albo jakoś inaczej się umówimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 24 Października 2006 Udostępnij Napisano 24 Października 2006 witam, Ktoś chętny na jazde w sobote?? może do kampinosu?/ lub inny kierunek pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 24 Października 2006 Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Pewnie, że tak . Ale raczej niedziela niż sobota. Zobaczymy zresztą. Pozdrówko na początek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koper Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 hmm..w niedziele tez fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 25 Października 2006 Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Jeśli w niedzielę to możliwe że i ja się z Wami przejadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.