Rogas Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Jakby co to ja się piszę na takie wycieczki do 150km i do średniej 26-27km/h. Mieszkam na Pradze Południe, ale dojechanie gdziekolwiek w Wawie na wspólny star nie stanowi dla mnie żadnego problemu. Chętnie pojeżdzę jakimiś szlakami i nie po asfalcie, gdyż w poprzednim miejscu zamieszkania las mialem 200m od domu i ciągnął się 300km, a tu ... dżungla betonu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 A to nie ma sprawy - zapraszamy na kolejną edycję nieustającego maratonu wycieczkowego szlakami podwarszawskich lasów ... Start prawdopodobnie już w najbliższy weekend, a trasa - do ustalenia :wink: ... Pozdrówko otwarte . PS. A może wreszcie jakieś kąpanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Ja właśnie dziś byłem z Przyjaciółką na wycieczce [rowerowej ofc] nad Zegrze Razem z kąpaniem Fakt faktem tłok był spory ale znaleźliśmy dla siebie osłonięty od motłochu kawałek plaży i było baaardzo sympatycznie I jak dobrze pójdzie i matka natura pozwoli to w przyszłą sobotę/niedziele zrobimy powtórkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaltoman Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Jeśli będzie ładna pogoda to może uda mi się w ten weekend podczepić. Podziębiłem się i od 4 dni nie jeździłem, więc jestem na głodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 30 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Taka cisza że mam wrażenie że jutro i pojutrze nikt z Was nie jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 ja jeździłem dziśaj po kampinosie, a w ten wekend to mam ostatni zjazd w szkole więc ja odpadam. A tak w ogóle to w lesie strasznie sucho, odcinek niebiesko-zielonego szlaku od Zaborowa Leśnego, który zawsze był bajorem i trzeba było uważać by sie nie utopić ,dziś przejechałem suchymi oponami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 My najwcześniej w niedzielę cuś; a możliwe, że dopiero w tygodniu jakoś ... Pozdrówko w rozjazdach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 6 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 I znowu cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 6 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 To ruszcie, za przeproszeniem, tyłki i coś zorganizujcie . Pozdrówko dopingujące . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Ja pod Rurą jestem praktycznie co 2 dni i zawsze po godzince prażenia sie na słońcu jeszcze gdzieś pojadę Coprawda ostatnio poruszam się na rolkach [głównie po Tarchominie i okolicach, czasem też w centrum ćwiczę jazdę w tłumie, przygotowania do Masy ] ale jakoś nie mam problemów z doganianiem rowerzystów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 7 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 To już nawet nie o to chodzi [zwłaszcza że rower jest już po niezbędnych naprawach i obecnie stoi sprawny] Po prostu umiem świetnie jeździć na rolkach więc to wykorzystuje bo potem zapomnę [no i tak jak mówie, ćwicze przed masą] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 8 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 Koło mu dolegało, ot co Ciekawość to pierwszy stopień do Hell's Kitchen I w ogóle na najbliższej masie zamierzam Cie wykorzystać do holowania mojej skromnej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr1s1983 Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 witam obecnie rpzebywan i przez wakacje w warszawie i mam ze soba wziety rowerek szosowy.Jako ze nie znam miasta to nie wiem gdzie sie mozna ruszyc po okolicy.Interesuja mnie jak najmniej ruchliwe drogi.Przebywam w rejonie Aleji ujazdowskich interesuja mnie trasy do 50km,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 14 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Na początek zwolnij i pisz wyraźniej... Nie znasz miasta...hm, możesz zacząć od zakupienia atlasu Warszawy. A z drogami, jak w wielkim mieście, najmniej ruchliwe drogi to drogi położone najdalej od centrum, niestety są one przy okazji drogami -3 klasy. A w rejonie a. Ujazdowskich masz Agrykole i ew. ścieżki nad Wisłą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr1s1983 Napisano 17 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 atlas mam.Wole jezdzic jednak asfaltem bo szybko bym przebil kolo w szosie.Interesuja mnie wycieczki poza miasto i zeby moze przy okazji cos ciekawego zobaczyc,dzieki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 21 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Taka cisza jakby cała warszawka wyjechała na wakacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 21 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Ja jeżdzę prawie codziennie i staram się nie schodzić poniżej 50km I z radością stwierdzam że chyba mi się kondycja troszkę polepszyła A pod Rurą mam już prawie że zniżki na colę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 21 Lipca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Prawie robie wielką różnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 22 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Ty to lepiej siedź cicho bo z Nordkappu nie wrócisz a ja zostanę moderatorem i wtedy dopiero będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bixs Napisano 23 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 witam, czy ktoś jeżdzi po mazowieckim parku i dalej w strone południową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackKormo Napisano 26 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 witam, czy ktoś jeżdzi po mazowieckim parku i dalej w strone południową? Tak, ja lubie okolice Otwocka. Szczególnie trójkąt Wiązowna, Józefów, Otwock. Polecam wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 27 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 ja tez tam dość często jeżdżę. Bardzo fajne tereny. Sporo górek, wydm. Mozna i wode naleźć. Ogólnie bardzo fajne klimaty i tereny. Mogę polecić. Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Ale i tak kampinos wymiata(pod względem górek i wydm...) ktoś się orientuje kiedy mogą cofnąć zakaz wstępu do KPNu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarus220 Napisano 29 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Ale i tak kampinos wymiata(pod względem górek i wydm...) ktoś się orientuje kiedy mogą cofnąć zakaz wstępu do KPNu?? To akurat jest bardzo proste :wink: . Nakaz cofną jak ściółka leśna dojdzie do właściwego poziomu. Czyli minimum przez tydzień będzie padać. . I powiem szczerze.Byłem tydzień temu w lesie z leśnikami. I mimo zakazów sam bym się bał jeżdzić w lesie.Pamiętajcie że las się pali z prędkością ok 40-60 km na godzine więc jest spore ryzyko że nie bedzie można uciec . Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 30 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Ostatnio (konkretnie: w piątek) wyruszylismy obadać sytuację w lasach na północny wschód od Wawy. Do Lasu Mareckiego można wjechać (tabliczek nie ma i pan leśniczy nie protestował ) - ale też jest to las, który ma kilometr szerokości w najszerszym miejscu, a szlak biegnie środkiem... Notabene, lasek, choć niewielki, bardzo przyjemny i jest się gdzie pobawić: http://www.proum.com/Zdjecia/Kampinos/Las_...6./img_3533.jpg http://www.proum.com/Zdjecia/Kampinos/Las_...6./img_3536.jpg Zjaździk z Horowej Góry zadowoliłby zapewne nawet sympatyków agresywniejszych odmian kolarstwa ... Teraz z innej beki: Niebawem wybywamy na wakacje: http://www.forumrowerowe.org/urlop-wakacje...ady-t18301.html Ktoś chętny :wink: ? Pozdrówko kuszące ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.