Shadowcat Napisano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 To w sumie OK. Z jedną małą poprawką, będe jutro na ustawce, ale tylko na niej. Podjadę z Wami do Grota i odbije do siebie bo czekam na dość pilną przesyłkę a kurier mojej mamuśce jej niestety nie wyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackKormo Napisano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Dlatego zostaje nieśmiertelny Kampinos :twisted: . Pozdrówko oszczędnościowe . Może popróbujcie okolic Otwocka. Równie blisko, a terenów, górek, lasów, bagien, rzek małych i dużych nam tu nie brakuje. Na dodatek wygodny dojazd pociągiem podmiejskim, żeby sił oszczędzać na teren a nie tracić na pedałowanie po asfalcie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Na lasy otwockie przyjdzie czas . Teraz eksplorujemy Kampinos, bo jesteśmy w nim zakochani :030: - a poza tym z miejsca, z którego obecnie startujemy, do Kampinosu bliżej, niż do Mazowieckiego PK (a przynajmniej równie daleko )... W każdym razie - zapraszamy do Kampinosu . Pozdrówko puszczańskie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Dziś mi się nie udało, ale jutro mniej więcej od 10 do 13 będe rezydował pod rurą, tak więc jeśli ktoś ma ochotę posiedzieć [podkreślam, posiedzieć], pogadać i ew. coś wypić to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Wycieczka udana, żółty szlak na odcinku Truskaw-Leszno bardzo fajny , odcinek Leszno-Leoncin nie najgorszy, choć miejscami bardzo piaszczysty . Poza tym miałam dziś okazję wypróbować mój kask: małym byczkiem w drzewo . Wrażenia... po byku . Pozdrówko opalone . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Po tej wycieczce muszę sobie opalić dłonie . Na szczęście nie widać tego na pierwszy rzut oka. Ecia nie mogę się doczekać zdjęć z kampinoskich szlaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaltoman Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Witam. Mam na imię Grzegorz i mieszkam na Bemowie, wiec do Kampinosu mam rzut beretem. Obserwuję temat od jakiegoś czasu. Zdarza się, że sam lub z kolegą Rafałem jeździmy po tych okolicach. Czy można się do was czasami przyłączyć? Jeżdżę na crossie na węższych oponach, więc na zapiaszczonych odcinkach zazwyczaj muszę przemieszczać się pieszo, ale myślę że jakoś sobie poradzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 iras: fotki wrzucę jutro (czyt.: dziś za kilkanaście godzin ), bo siedzimy u rodzinki i nie mamy kabelka. Kaltoman: oczywiście, zapraszamy - będzie weselej . Pozdrówko towarzyskie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 18 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Kaltoman ja też mieszkam na Bemowie więc mamy małą bemowską grupkę i trzebaby było się spotkać w końcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2006 Kilka fotek z piątkowej wycieczki: Między Truskawiem a Zaborowem Leśnym - mosteczek ugina się ; ibidem - Rycerz wpatrzony w... ... to :034: ... ... a dalej było tego jeszcze... ... więcej... pomór jakiś czy co? Śluza na Kanale Łasica - a z prawej umarły las... Kwiecie pachnie :030: - umajony (uczerwcony :wink: ?) Kanał Kromnowski, zielony szlak krawędziowy (północny); Kwiecia nigdy za wiele Najciekawszych fragmentów szlaków, którymi jechalismy, oczywiście nie ma - śmiganie wyklucza pstrykanie , nie chciało się hamować :lol: ! Pozdrówko zza obiektywu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 19 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 No cóż jeszcze bardziej żałuję, że nie spotkaliśmy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchełas Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 No więc skoro mamy tutaj pare osób z bemowa to rzeczywiście wypadałoby się kiedyś spotkać jakąś większą grupą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 19 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchełas Napisano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 bikergonia rozumiem, że idea Ci się spodobała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 20 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 bikergonia rozumiem, że idea Ci się spodobała Ja już wcześniej rzuciłam takie hasło nie przypuszczająć że uzbiera się trochę bemowiaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchełas Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 He he, to może by tak jakąś nocną jazdę po Warsiawie uskutecznić? Wianki się zbliżają więc jakaś bemowska załoga mogłaby się zebrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 20 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Szczerze wolę w dzień, ale zobaczymy. Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchełas Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Dzień ma teraz jeden, bardzo poważny minus - jest bardzo gorący. Jeśli zebrałaby by się jakaś załoga z bemowa chętna do pojeżdżenia to i ja bym pewnie wpadł, w końcu mam wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 I cóż z tego że gorący? Ja śmigam po całej Wawie i okolicach całe dnie i nie narzekam. Pogoda to z reguły najmniejszy rowerowy problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 21 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Ano lepsza taka pogoda niż miałoby padać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchełas Napisano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 Z dwojga złego chyba wolę, żeby się na mnie woda z nieba lała niż żar Może przywykłem po tygodniu jeżdżenia w deszczu na mazurach, przyjemne uczucie taki parogodzinny prysznic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 21 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2006 No to Tobie dobrze byłoby w Anglii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarus220 Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 A co z niedzielą?...Ruszamy pupęę?)) Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras Napisano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Ja to w niedziele na 8 do roboty idę :029: więc rowerek musi czekać, a następny wolny wekend dopiero za dwa tygodnie . Więc w najbliższym czasie pozostają mi tylko samotne wypady do kampinosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pchełas Napisano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Bikergonia trafiłaś niemalże w dziesiątkę bo nie Anglia tylko Szkocja bądź ewentualnie Irlandia, tam mógłbym jechać choćby zaraz, nawet bez roweru [ to tyczy się głównie Szkocji...ehhh te góry] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.