Ecia Napisano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 My z Rycerzem za max 2 tygodnie ... Pozdrówko długodystansowe :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjucha Napisano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 My z Rycerzem za max 2 tygodnie ...Pozdrówko długodystansowe :-) ... Ecia jak tam Wasze rowerki ? Już poskładane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 właśnie, bo czekamy i czekamy! Ecia, z wyprawy nici, tyle mi sie palnów porobiło na tym urlopie, że zero wolnego czasu! A może w piatek po masie?? [ Dodano: 2005-06-22, 16:04 ] tzn spotkanie miałem na mysli, może szybki beer pod rura? YAK, jak Ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Rowerki będą na początku przyszłego tygodnia - więc czerwcowa masa odpada, niestety :-( ... Za to w przyszły weekend... może Kampinos :-D ? Może niedziela 3. 07. :cool: ? Pozdrówko wyczekujące odzewu :-) ... [ Dodano: 2005-06-30, 01:09 ] Jako że nasze rowerki wreszcie - po nieomal roku :-o - stoją na kółeczkach, zapraszamy na naszą prywatną inaugurację sezonu ! Proponowany termin: sobota 2.07. lub niedziela 3.07. (do uzgodnienia ); Proponowany kierunek: Kampinos :grin: (ale otwarci jesteśmy na inne interesujące propozycje). Kto chętny :?: Zapraszamy bardzo serdecznie ! Piszcie tutaj albo stukajcie na GG/priva :wink: . Pozdrówko energiczne :-) :-) :-) !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tinker Napisano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 witam co do wypadu do Kampinosu to bardzo chętnie się dołączę, o ile uda mi się synka u teściów zostawić gdzie przewidujecie spotkanko ?? o której godzinie ?? sobota ?? niedziela ?? no i przede wszystkim jaka trasa ?? ile km ?? przyznaję się bez bicia że dawno nie jeździłem i mam kiepską kondycję :oops: :oops: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 1 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Nic się nie przejmuj - myśmy rok nie jeździli, więc w kompleksy nie wpadniesz na pewno ;-) . Co do terminu - najprawdopodobniej sobota, ale ostatecznie okaże się jutro (a właściwie dziś, za parę godzin :lol: ) . Czas i miejsce spotkania również ustalimy za parę godzin - jeśli Kampinos, to prawdopodobnie pod Gdańskim i jakoś tak nie za późno . Jeśli masz ochotę - jutro (to znaczy dziś, w piątek ) o 16.00 zapraszamy na kameralny zlocik pod Zygmuntem , daj znać na priva lub GG, czy będziesz i jak cię poznamy 8) ... A propos zlociku: kto jeszcze chętny :grin: ??! Urwisss, Lookas46 - na was już czekamy 8) ... Pozdrówko zbiórkowe :-) :-) :-) ! [ Dodano: 2005-07-02, 00:07 ] No i ustalone: sobota 2.07., spotkanko 12.30. na skrzyżowaniu Czerniakowskiej i Witosa (dla tych, co z południa) lub o 13.00 pod Rurą (dla pozostałych) :arrow: Kampinos :grin: ! Dokładną trasę obmyślimy po drodze ... Zapraszamy - dobijać, dobijać ! Pozdrówko leśne :-) :-) :-) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bleah Napisano 3 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Może w poniedziałek-4 lipca jakaś ustawka? Początkujący jestem więc szukam osób które nie będą zbyt wymagające i nie będą śmieć się z mojego SPRZĘTU!!! :wink: bez skojarzeń proszę... Proponuję jakiś krutki wypad-czekam na propozycję!! Ktoś chętny?? [ Dodano: 2005-07-03, 23:09 ] Jade z kumplem do kampinosu o 15... może się ktoś podepnie?? Zapraszam :wink: W grupie raźniej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjucha Napisano 6 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ecia jak tam sobotnie spotkanie ? Rowerki już pewnie przetestowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 6 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Zgadza się ! Spotkanie super, mamy ochotę na ciąg dalszy :lol: ! Naprawiłam już przerzutkę, która szwankowała, więc wszystko powinno być OK 8) . Może najbliższy weekend? Pozdrówko dwukołowe :-) :-) :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjucha Napisano 6 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Niestety ja najbliższe dwa weekendy spedzam poza W-wą, ale w najbliższym wolnym terminie pisze się na spotkanie.v 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 6 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Uwaga, uwaga: kto ma ochotę na wspólne śmiganie w piątek, 8.07 :?: Czas i miejsce spotkania, podobnie jak trasa jeszcze nie ustalone, w chwili obecnej na spotkanko nastawieni są Ecia, Rycerz i urwisss ;-) ... Chętnych prosimy o wpisywanie się na listę ... Pozdrówko społeczne :-) :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 6 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 miłej zabawy warszawo za pare dni w kołobrzegu wrzucam takie hasło ciekawe jak będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 6 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 No, to życzymy powodzenia - i zapraszamy warszawiaków + okolice na piątek ! Pozdrówko solidarne :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 6 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Będę prawdopodobnie w połowie drogi.Nad zalewem w Rawie. 8) Miłego śmiganka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 7 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 kurcze, w piatek to właśnie mam siłownie, a w sobote relaksik przed niedzielą, może jednak w niedziele na Bemowie małe spotkanie po maratonie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trymek Napisano 7 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Siema. Ja się wstępnie piszę Tylko że do 17 w pracy siedze. A Ty Kacu sie nie migaj Będziesz na bemowie? Bierzesz udział? Ja nie chce 2 amora starcic i sam niewiem :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 7 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 słyszałem, słyszałem. szkoda amora. W pt odpadam, ale w nd zapraszam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 7 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 OK - to ustalone: piątek 8.07, godzina 17.30, pod Zygmusiem ::smile:: . W chwili obecnej umówieni są: Ecia, Rycerz, urwisss, Lookas i Trymek . Czekamy na odzew yaka... Kacu - postaramy się wpaść również na Bemowo, w charakterze widzów, oczywiście 8) ... Pozdrówko przedweekendowe :-) . [ Dodano: 2005-07-16, 00:11 ] Uwaga, uwaga :!: Szykuje się wypad nad Zegrze w niedzielę 17.07. - spotkanko proponuję pod Rurą, godzina do ustalenia, ale nie za późno (może 12.00?)! Jak dotąd, zainteresowanie wyrażają: Ecia, Rycerz, yak, urwisss, Lookas (wstępnie) i gościnnie mój kuzyn ... Zapraszamy ! Pozdrówko niedzielne :-) ! [ Dodano: 2005-07-16, 00:18 ] OK - to ustalone: 17.07. o 12.00 spotkanko brygady pod Rurą ... kto chętny - przybywać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 15 Lipca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 pod rura o 12:00 bede ale czy pojade dalej to sie zobaczy :wink: obiecuje sie nie spoznic tym razem [ Dodano: 2005-07-17, 23:27 ] pierwszy [ Dodano: 2005-07-19, 21:20 ] yaku zyjesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia Napisano 19 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 i jak wam sie wypad udal ;-) ??? ja bylam przez jakis czas nieuchwytna ... :roll: to znaczy poza warszawa i poza dostepem do neta wiec nawet nie wiedzialam o spotkaniu :-? ... opowiadajcie jak bylo>> 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 19 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Było fajosko . U nas (tzn. u mnie i Mojego Rycerza) na liczniku wyszło 110 km, z czego 41 lekkim terenem, a reszta szosą. W Nieporęcie dołączyli do nas na chwilę urwisss i jego Kasia. Później zwiedziliśmy sobie Serock, a po powrocie do Wawy odbyły się długie, nocne rodaków rozmowy pod Rurą ... Rozmyślamy już nad nową wycieczką, na którą oczywiście zapraszamy już teraz, a o szczegółach napiszemy, kiedy zostaną ostatecznie ustalone 8) . Pozdrówko serdeczne :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 20 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 a nie chcecie zrobic wycieczki takiej bardziej wterenie niz na szosie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Oczywiście, że chcemy ! Tym razem tak wyszło, ale teren to mój żywioł i ja zdecydowanie wolę kręcić w terenie 8) . Ale cóż... okoliczne lasy były ostatnio nieczynne :lol: ... Pozdrówko cross country :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjucha Napisano 21 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Może w sobotę lub niedzielę pojeździlibyśmy po Kampinosie ? Tak czy inaczej w ten weekend wyjątkowo jestem w w-wie więc chętnie przyłączę sie do ekipy.... 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trymek Napisano 21 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 ja w weekend uderzam na kampinos. sam czy z kims ale tam wlasnie pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.