Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

yak

Rekomendowane odpowiedzi

Zdjęcie Jarka [tak jak On to przewidywał] jest po prostu boskie :D [tak samo jak zdjęcie moczarów]

A ja jutro zamierzam zrobić taką samą trasę jak w środę czyli do Dziekanowa, dalej do Sierakowa i do Warszawki :)

Ooo... ciekawa traska(jak na wiosnę -początek sezonu)

Ja jutro jadę na wycieczkę po puszczy(muszę popstrykać parę fotek przyrodzie -taka wewnętrzna potrzeba)... Pewnie zrobię taką "standardową" dla mnie traskę czyli do przez palmiry do Granicy i wrócę przez Błonie... Niestety tylko tyle bo forma ma w zwyczaju przychodzić dopiero pod koniec lata ;)

Może się gdzieś spotkamy?? Nieproponuję wspólnej jazdy bo tempo jakie narzucicie pewnie spowoduje zawał lub zakrzep krwi...

Do zobaczenia na szlaku...

Też biorę aparat, również z potrzeby poćwiczenia na matce naturze swoich zapędów fotograficznych [aktualnie wysoce nieudolnych] ;)

Najgłębszy punkt Kampinosu w jakim będe [względnie będziemy bo mono mówił że też jedzie] to granica Sieraków/Kampinos :)

A moje tempo...hm, cięzko żeby ono kogokolwiek przyprawiło o zawał [no chyba że mnie :)] :)

Więc może się spotkamy/miniemy...

A moje tempo...hm, cięzko żeby ono kogokolwiek przyprawiło o zawał [no chyba że mnie

uwierz mi że jest jeszcze ktoś (JA) ;):) :)

A mógłbyś podać mi swoją trasę???

A i jeszcze o której wyjeżdżacie...

Będę pamiętał żeby zwrócić uwagę na bikera na wheelerze

Nie wiem czy zjawi się Mono, ale jeśli nie to moja trasa i godziny mają się tak:

Ok 10:30 [w przypadku nie pojawienia się Go] wyjeżdżam spod Rury i kieruje się Wybrzeżem Gdyńskim wprost na Łomianki i dalej do Dziekanowa Leśnego [co przy zakładanym przeze mnie tempie nie powinno mi zająć więcej niż 30-45 minut]. Z DL szlakiem zielonym poprzez uroczysko "Na Miny", Posadę Sieraków aż do samego Sierakowa. Stamtąd ulicą Sierakowską do Izabelina i z Izabelina ulicą 3 Maja prosto do Warszawy ;)

-----

Update >>> O 12:00 w DL dołączy do mnie [względnie nas] Jarek :)

No, cóż - a u nas tym razem będzie jednak weekend rodzinny :twisted: . Ale jedziemy tam rowerami, więc nie tak znowu tragicznie :wink: ...

Zatem: miłej wycieczki i udanych fotek (oczywiście do wglądu na forum :mellow: ) życzymy :) .

Pozdrówko kibicujące :P .

http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?showtopic=2706&st=400

http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?showtopic=2706&st=440

Na tych stronach tematu Ecia zamieściła linki do zdjęć rowerów i rowerzystów. Zerknij ;) Jak widać jeździmy na solidnych roweruch nieszosowych (choć niekoniecznie drogich, czy błyszczących nowością - za to niektóre mają duszę, patrz widelec "Lazurka Debeściaka" :]). Myślę, że Twój sprzęt równie dobrze sobie poradzi. Ecia i Rycerz nie mają żadnych amortyzatorów, a i tak trudno ich dogonić, bo mają niezłe tempo :) Z wyposażenia pozarowerowego przydają się: koszyki na bidon + ofc bidon lub butelka z jakimś napojem (najczęściej wodą) ewentualnie plecak z bukłakiem, jakieś lekkie pożywienie/drobne na zakup takowej, podstawowe narzędzia i łatki też nie zaszkodzą obecnością. Więcej na razie nie potrafię wymienić... A jednak! Weź kask :P Pozdrawiam!

Cześć Panowie...

Jestem z lekka wk..ny ..Nie dość że stałem ze 2 godziny jakby wszyscy ludzie musieli koniecznie

załatwić coś w Erze i w dodatku sobote B) .To i jeszcze nic nie załatwiłem :036: .

Trudno.....nadal nie mam telefonu i nie będe miał do poniedziałku.

A co myślicie o niedzieli czyli jutrze?.

Pozdrawiam

Jarek

Ale teoretycznie mogłeś nas o tym poinformować, nie musielibyśmy tyle na Ciebie czekać. [mogłeś kogoś poprosić o użyczenie na chwilkę telefonu]

Ja jutro jadę tylko na Pola Mokotowskie troche się powygrzewać, albo tak samo jak dziś...zależnie od mojego samopoczucia jutro rano i od stanu faktycznego aury nad północną Warszawą.

Ale podejrzewam że pogoda będzie w porządku więc pojadę sobie staty kilometrowe o te 60 podwyższyc B)

Ale teoretycznie mogłeś nas o tym poinformować, nie musielibyśmy tyle na Ciebie czekać. [mogłeś kogoś poprosić o użyczenie na chwilkę telefonu]

Ja jutro jadę tylko na Pola Mokotowskie troche się powygrzewać, albo tak samo jak dziś...zależnie od mojego samopoczucia jutro rano i od stanu faktycznego aury nad północną Warszawą.

Ale podejrzewam że pogoda będzie w porządku więc pojadę sobie staty kilometrowe o te 60 podwyższyc :036:

Sorry ... o tym nie pomyślałem: B) .Jestem głąbem.

A wracając do sprawy ..... Jeżdzimy coś w tym tygodniu?

Pozdrawiam

Jarek

Dobra, ok...nic nam sie przez to nie stało, a po 2H denerwowania się w kolejce podejrzewam że też mógłbym o takim szczególe zapomnieć B) [choć jeśli byłem z kimś umówiony to raczej bym zadzwonił]

Co do jutra, patrz wyżej, jeśli na wyjazd do Kampinosu [trasa 60km, jak ostatnio] się piszesz to do zobaczenia jutro Pod Rurą o 10:00 :036:

Dobra, ok...nic nam sie przez to nie stało, a po 2H denerwowania się w kolejce podejrzewam że też mógłbym o takim szczególe zapomnieć :P [choć jeśli byłem z kimś umówiony to raczej bym zadzwonił]

Co do jutra, patrz wyżej, jeśli na wyjazd do Kampinosu [trasa 60km, jak ostatnio] się piszesz to do zobaczenia jutro Pod Rurą o 10:00 :D

Szkoda że nie o 11...Ale postaram sie obudzić:P))))))).

W każdym razie będe na 100 % .Jak sie spóznie ruszajcie o 10 10........będe czekał na pętli w Dziekanowie

Pozdrawiam

Jarek

Nie rozumiem...o 10 mam być pod Rurą i jeżeli Cię nie będzie do 10:10 to mam ruszyć do Dziekanowa i tam na Ciebie poczekać, tak? :D Jeśli tak to ok, jesli miałeś na myśli coś innego to nie wiem i wykonuje plan powyższy.

Mógłbyś pisać troszkę jaśniej bo czasem naprawde nie wiadomo ocb :P

• Mod Team

Moja maszyna gotowa do jazdy :D Choć reanimacji wymagają pedały i kilka innych rzeczy to jednak śmigać moge ;) Troche słabo z moją kondychą na razie ale staram się szybko nadrobić starte z imprezowej zimy :] W piatek 11km wczoraj ok 67km tak że zaczynam sezon na ostro :D

Oczywiście pisze sie na kolejne wypady :P

I wróciłem :)

Przez cały weekend zdołałem zrobić 153km i jestem z tego bardzo zadowolony :)

Tak jak z dzisiejszej samotnej wycieczki [co wyszło na to bardzo mi pasuje] Kampinosem do Sierakowa i z powrotem :)

Przy okazji nastepnych dojazdów do DL z całą drużyną wiem już jak wydatnie skrócić drogę :)

A następna moja taka wycieczka [jeśli pogoda pozwoli] już w następną sobotę i niedzielę :)

Ps. Jarek, następnym razem jeśli będziesz się chciał ze mną umawiać to będziemy to robić tylko i wyłącznie Pod Rurą w wyznaczonych godzinach.

Daniel ...nie ma problemu.Niestety ten cholerny telefon dokładnie psuje mi plany:(.

Żeby było śmieszniej podejrzewałem że 10 rano jest nierealna.Po prostu są ludzie (tak jak ja) którzy mają tryb nocny:)

Wyszedłem z domu bez śniadania o

10 50 o 11 10 uciekł mi autobus . Na następny czekałem 25 minut.O 12 05 zacząłem jechać .O 12 30

zameldowałem się Sierakowie na tym parkingu.Poczekałem z 15 minut ,zjadłem śniadanie i tą samą drogą

wróciłem pod rure.

pozdrawiam.

Jarek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...