Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

yak

Rekomendowane odpowiedzi

To my dziękujemy za miłe towarzystwo - i już się nastawiamy na ciąg dalszy :D .

A w lesie nam dolało :lol: - i z tej oto prozaicznej przyczyny dystans uległ skróceniu i na liczniku siedemdziesiątka z małym haczykiem. Ale i tak było fajniutko - bo tym razem w większości jednak teren :) .

Uwaga: inwazja piachu w Kampinosie posępuje w zastraszającym tempie :034: !

Pozdrówko ubłocone :P .

A ja dziś od rana zdążyłem dojechać do Powsina i z powrotem :D

Co dziwne nie spotkałem po drodze ani jednego rowerzysty z wyjątkiem jednego z organizatorów WMK, Raffiego pod swoim blokiem [no, przynajmniej tak mi się wydawało że to był On, bo nikt w okolicy się tak jak On nie wyróżnia :D]

My akurat mamy inne plany.

W sobotę szykuje się wypad do lasu (trasa jeszcze nie opracowana, ale zrobi się :P ); a w niedzielę - spotkanko w gronie Krewnych i Przyjaciół Roweru na Polach Mokotowskich z okazji Dnia Ziemi :P .

Chętnych na przejażdżkę w sobotę i/lub niedzielę zapraszamy :P - czekamy na info.

Pozdrówko weekendowe :D .

Owszem - start planujemy przed południem, a powrót... raczej po 15.00, ale zawsze jest możliwość indywidualnego skrócenia trasy - odbicia ze szlaku na szosę ;) . Tak więc zapraszamy :D - szczegółowe info już niebawem :D ...

Pozdrówko organizacyjne ;) .

Plan na sobotę gotowy :D .

Jadziem zielonym szlakiem od Dziekanowa Leśnego do Żelazowej Woli; powrót do Wawy trasą 580. Dojazd do Dziekanowa trasą gdańską (żeby było szybciej :) ).

Od zielonego szlaku są liczne odbicia na szosę oraz możliwości powrotu szlakami leśnymi do granic Wawy - jesli zatem ktoś nie ma ochoty/czasu jechać z nami w odwiedziny do Chopina :wink: , można odbić wcześniej. Zapraszamy :D !

Start spod Rury o 11.00 - i tej godzimy chcemy się trzymać; zatem ustawkę proponuję na 10.45. Jeśli ktoś ma ochotę przed wyruszeniem chwilę pod Rurą posiedzieć, prośba o info (w wątku, na PW lub GG) - możemy spróbować ustawić się wcześniej :P .

Co do niedzieli - Pola Mokotowskie aktualne; ale o której tam dotrzemy, to sie jeszcze okaże :P . Damy znać w wątku, od której można nas tam wypatrywać B) ...

Pozdrówko dopracowane :D:) .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...