Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

yak

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Lookas, hę z chęcią obejrzę Twój łańcuch w rzeczywistości, bo "zdjęcia kłamią". :wink:

Niestety też wczoraj oglądałam pogodę i smutno mi się zrobiło, bo znowu zapowiadają opady. ;)

Ecia a jak będzie padać to też jedziesz?

No, chyba, że faktycznie będzie tęga zlewa.

Pozdrówko dla przypomnienia :D .

Z ostatniej chwili (1.04., godz.15.00):

Prognoza na jutro korzystna :) . Z Kacem jesteśmy umówieni na 12.00 pod Rurą. Cel: Kampinos (traska opracowana jeszcze w zeszłym tygodniu) B) .

Kto ma ochotę na kąpiel w błotku - zapraszamy :wink: .

Pozdrówko na niedzielę B) .

Niedziela wieczór:

Kąpiel w błotku nie wypaliła - Kampinos suchy i niemal bez śniegu! A zatem wiosna obecna :) .

Na liczniku 76 km z hakiem, z czego trochę mniej niż połowa lasem. Pogoda genialna - w słońcu mogło dochodzić do 20*. Buty zimowe wędrują do szafy. A pomyśleć, że jeszcze kilka dni temu bynajmniej nie było mi w nich za gorąco :034: ...

W wycieczce udział wzięli: Kacu, Ecia, Rycerz oraz ich rowery B) .

Powtórka z rozrywki (taka już konkretniejsza ;) ) planowana jest wstępnie na sobotę, 8.04.

Pozdrówko sprawozdawcze :) .

To ja tylko dodam, że tak właśnie było, pogoda - marzenie. Wycieczka jak na poczatek wiosny w sam raz. Zatem do nastepnego.

Lookas, nie widziałem posta, a na targach i tak nie byłem, wiec moze na trasie sie spotkamy, lub na masie. Jak juz bywało :P

Witam wszystkich na forum,

Po bardzo długiej zimowej przerwie powracam na forum i powoli się rozkręcam ROWEROWO !!!!.

icon_diabel.gif

Dla przebudzenia oraz pobudzenia pobiegłem 26.03 w Pół-maratonie Warszawskim (nie byłem ostatni), w ostatni piątek byłem na „Masie”, a za tydzień 09.04 będę w Otwocku na Mazovii. Ktoś się wybiera?

PS:

Ecia, gratuluję awansu :P

Czarno-żółto-niebiesko-żółtym szlakiem od Lasek do Bożęcina Dużego przez Izabelin (tu odskoczył Kacu) i Mały Truskaw (stąd żółtym szlakiem rowerowym do Bożęcina i trasy 580).

Czemu nie dobiłaś do nas pod Rurę :question:

Pozdrówko do następnego razu :) .

PS. Kilka fotek :

Ecia na tle wiosny ;)

Kacu przy Kamieniu Ułanów Jazłowieckich

Ecia i Kacu tamże

Ecia i Rycerz przy skrzyżowaniu szlaków

Portret rowerzystki :P

Portret rowerzystki2

Prawie jak w domu :)

To ostatnie zrobione na żółtym szlaku rowerowym, na trasie do Małego Truskawia. Ktoś sobie urządził wiosenne porządki :mellow: ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...