Ecia Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 My z Rycerzem śmigamy w niedzielę . No, chyba, że faktycznie będzie tęga zlewa. Sobota: Targi; niedziela: Kampinos . Ustawka pod Rurą o 11.00 lub 12.00. Ktoś jeszcze chętny ? Pozdrówko zorganizowane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 31 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Lookas, hę z chęcią obejrzę Twój łańcuch w rzeczywistości, bo "zdjęcia kłamią". :wink: Niestety też wczoraj oglądałam pogodę i smutno mi się zrobiło, bo znowu zapowiadają opady. Ecia a jak będzie padać to też jedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 No, chyba, że faktycznie będzie tęga zlewa. Pozdrówko dla przypomnienia . Z ostatniej chwili (1.04., godz.15.00): Prognoza na jutro korzystna . Z Kacem jesteśmy umówieni na 12.00 pod Rurą. Cel: Kampinos (traska opracowana jeszcze w zeszłym tygodniu) . Kto ma ochotę na kąpiel w błotku - zapraszamy :wink: . Pozdrówko na niedzielę . Niedziela wieczór: Kąpiel w błotku nie wypaliła - Kampinos suchy i niemal bez śniegu! A zatem wiosna obecna . Na liczniku 76 km z hakiem, z czego trochę mniej niż połowa lasem. Pogoda genialna - w słońcu mogło dochodzić do 20*. Buty zimowe wędrują do szafy. A pomyśleć, że jeszcze kilka dni temu bynajmniej nie było mi w nich za gorąco :034: ... W wycieczce udział wzięli: Kacu, Ecia, Rycerz oraz ich rowery . Powtórka z rozrywki (taka już konkretniejsza ) planowana jest wstępnie na sobotę, 8.04. Pozdrówko sprawozdawcze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 To ja tylko dodam, że tak właśnie było, pogoda - marzenie. Wycieczka jak na poczatek wiosny w sam raz. Zatem do nastepnego. Lookas, nie widziałem posta, a na targach i tak nie byłem, wiec moze na trasie sie spotkamy, lub na masie. Jak juz bywało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof B. Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam wszystkich na forum, Po bardzo długiej zimowej przerwie powracam na forum i powoli się rozkręcam ROWEROWO !!!!. Dla przebudzenia oraz pobudzenia pobiegłem 26.03 w Pół-maratonie Warszawskim (nie byłem ostatni), w ostatni piątek byłem na „Masie”, a za tydzień 09.04 będę w Otwocku na Mazovii. Ktoś się wybiera? PS: Ecia, gratuluję awansu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 3 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 U mnie 79km na liczniku. Pogoda ok. Jak to się stało, że nie spotkaliśmy się wczoraj? Jaką trasą jechaliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Czarno-żółto-niebiesko-żółtym szlakiem od Lasek do Bożęcina Dużego przez Izabelin (tu odskoczył Kacu) i Mały Truskaw (stąd żółtym szlakiem rowerowym do Bożęcina i trasy 580). Czemu nie dobiłaś do nas pod Rurę :question: Pozdrówko do następnego razu . PS. Kilka fotek : Ecia na tle wiosny Kacu przy Kamieniu Ułanów Jazłowieckich Ecia i Kacu tamże Ecia i Rycerz przy skrzyżowaniu szlaków Portret rowerzystki Portret rowerzystki2 Prawie jak w domu To ostatnie zrobione na żółtym szlaku rowerowym, na trasie do Małego Truskawia. Ktoś sobie urządził wiosenne porządki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Gdzie jest miejscowość Bożęcin Duży? Często tam jeżdzę, ale takiej nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 3 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 My wystartowaliśmy ok.9.30 Z Wawy przez Leszno do Roztoki,a stamtąd do Gdańskiej i pod namiot przy "górze śmieciowej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Gdzie jest miejscowość Bożęcin Duży? Często tam jeżdzę, ale takiej nie widziałem Szukajcie, a znajdziecie... Zwłaszcza, że jest duży . Pozdrówko tajemnicze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Eej...prosze mnie w trąbe nie robić bo w okolicach Warszawy Duży to jest Borzęcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A no racja. Dziękuję za odesłanie do ZASAD PISANIA NAZW MIEJSCOWOśCI. Pozdrówko zdyscyplinowane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 4 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Borzęcin Duży leży na trasie: Górczewska - Leszno (Żelazowa Wola). Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof B. Napisano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Coś chłodno na forum po zimie... :034: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 5 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Jeszcze wcześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 5 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Adekwatnie do pogody. :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Na ten weekend tyż odpadam :/ nadal brak suportu i co gorsze śrub do zamocowania tarcz do ramion korby :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShK Napisano 6 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Jedzie ktos z was na nocną mase krytyczna w wawie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 7 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Niestety ja nie mogę. :029: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Podejrzewam iż w ramach walki z nudą w nocy na NMK się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 A my w niedzielę przypuszczamy szturm na Kampinos - kto chętny, się tu wpisuje . Ustawka pod Rurą o 11.30. Pozdrówko słoneczne jak pogoda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sforek Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 W przyszlosci sie z wami ustawie na pewno, na razie jednak zbyt duzy obciach. Jestescie za bardzo pr0... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Sforek, ja tak samo myślałem jak po raz pierwszy jechałem na wycieczkę z Ecią i ekipą Ale zapewniam Cię że rzeczywistość jest fajniejsza i sam będziesz sie niecierpliwił że za wolno i za mało pr0 jeździmy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 7 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Sforek - zgadza się: tak wolno i mało pr0 jeździmy, że niektórzy wręcz marzną . Zatem zapraszamy w niedzielę pod Rurę . Obejrzysz sobie na żywo lampkę . Pozdrówko rekreacyjne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Trochę mokro... Chyba za tydzień się gdzieś wymknę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.