Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Wg onetu w niedziele 12-18 bedzie padalo http://pogoda.onet.pl/0,3,miasto.html#pnd wogole przez cala niedziele ma padac wg onetu wg interii snieg z deszczem http://pogoda.interia.pl/miasta?id=11982 ale jak będzie tak jak dziś to będzie miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Faktycznie, wszystkie prognozy jakie dzisiaj oglądałem zapowiadały deszczową niedzielę Lookas, więc co będzie jeśli będzie tak jak przewiduje większość synoptyków? Jakie jest w tej sprawie stanowisko Organizatorów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ja to widze w ciemnych kolorach(nie żybym był pesymistą), może w następną niedziele będzie ładnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Zobaczymy, jak to będzie wyglądać jutro wieczorem. Tymczasem rowerki uszykowane, a trasa w opracowaniu ... Pozdrówko przygotowawcze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 25 Marca 2006 Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Jutro wieczorem to na godzinę 00:09 w sobotę wypada akurat niedziela wieczór Czyli z wycieczki nici :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 25 Marca 2006 Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Szkoda że ja nie mogę jutro Pracolę Może za tydzień a deszczyk to jakiś taki skromniutki ma padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 25 Marca 2006 Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Traskę już mamy opracowaną - wyszło około 30 km po lesie z możliwościami skrócenia/zmiany trasy w kilku miejscach po drodze. Ostateczna decyzja - wg szefa - zapadnie jutro rano po konfrontacji z humorem Pani Wiosny. Pozdrówko zwarte i gotowe . PS. Przypominam dotychczasowe uzgodnienia: 26.03., godzina 11.00 (nie zapomnijcie przestawić zegarków ), zbiórka pod Rurą. To ostatecznie kto się deklaruje? Żebyśmy się wszyscy, w razie czego, pozbierali ... Niedziela, ~9.30.: Wiadomość z ostatniej chwili: po burzliwej naradzie z przewodniczącym ekspedycji wyprawa zostaje przełożona do przyszłej niedzieli (w zamyśle: do łaskawszej pogody )... Pozdrówko deszczowe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 26 Marca 2006 Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 I słusznie bo w nocy porządnie popadało i dziś do Kampinosu bardziej opłaca się pewnie jechać na motorze crossowym A w przyszłą niedzielę mam szkółkę więc nigdzie raczej nie pojade bo roczny limit nieobecności szkolnych już wyczerpałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jery1 Napisano 26 Marca 2006 Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Mam propozycję dla Warszawiaków -rowerzystów . Aby w każdy week-end robić zbiórki około godz 10. np. przy Rondzie Babka i jeżdzić na wspólne wypady rowerowe np. do Kampinosu ,Modlina, Konstancina itd .... Czekam na chętnych i na propozycje.Pierwszą zbiókę proponowałbym 9 kwietnia w niedziele. Mój e- amil:jarof1@wp.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 26 Marca 2006 Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Relacja z trasy: otóż jak podała ecia [dzieki] imprezę masową odwołano, ale licho mnie korciło i pojechałem. Pod 'rurą' byłem ok 12:00, po drodze odwiedziłem wiosenny maraton warszawski, ładnie biegali :030: , a potem pojechałem dalej, czyli wzdłuz wisły i przez Zoliborz na Bemowo. Pogoda nawet przyjemna ale woda,śnieg i błoto - okropieństwo. Nogi całe mokre, a rower makabra. kto to wyczyści ?? W drodze powrotnej widziałem 'pod rurą' dwa Authory i dwa Treki, wiec cos sie działo. [pozdrawiam]. Tak wiec termin przekładamy na nastepna niedziele, moze snieg sie rozpusci, bo w lesie jest go duzo. udanego tygodniowania. Acha, z rondem babka moze ok, ale na poczatek zapraszam na niedziele ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 27 Marca 2006 Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 ja tam sniegu w warszawie prawie niewiidze tylko mokro i mgliście ale może do niedzieli sie polepszy 28.03.06.: wiosna w warszawie upał jak ta lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 28 Marca 2006 Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 No ba...dzisiaj jak dałem po frontowym heblu w ramach testu to poza amorem i oponą ugiął się też asfalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 29 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Kacu a na trasie wielu bike-row widziales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarus220 Napisano 29 Marca 2006 Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Odpowiem za niego . Właśnie wróciłem z codziennego spaceru.A szczególnie zwracam na rowerzystów. Ok 13 musiałem załatwić sprawy służbowe więc jechałem niestety samochodem.Po trasie powiedzmy Dw.Centralny do miejscowości Zakręt (skrzyżowanie trasy Lubelskiej i Terespolskiej) i z powrotem naliczyłem 27 osób z czego tylko dwie jechały po szosach w okolicach Anina.Reszta na chodnikach ale pamiętaj że to dwupasmówka wiec jest ogromne ryzyko.Zresztą do Marsa jest zakaz rowerów (czyli tzw."droga tylko pojazdów samochodowych" .Póżniej popołudniem 2-2,5 godziny spacer ( Jana Pawła II,Królewska,ParkSaski,Pl.Piłsudskiego,Karowa,wisłostrada,Starówka,Bonifraterska,Andersa,Anielewicza.Jana Pawła II) po 70 przestałem liczyć .Także szybko wyciągamy rower. i jeżdzimy . Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Raczej odpadam w ten weekend z wyprawy do kampinosu itp. z powodu targów rowerowych oraz... meczu barcelony Dodatkowo jak wspominałem mam peknięty łańcuch ale nowy już zamówiony tylko czekam na listonosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 30 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Jarus220- dzieki za odp. za Kacu-a i mam nadzieje ze i On sie odezwie do mnie. Looks 46- ale masz wymowki, to co mecz wazniejszy niz rowerowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Nic nie może być ważniejsze od meczu Barcelony Zapamiętaj to na zawsze...Kobieto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Ale piłkarski klimat. bikergonia, kilkanascie rowerów widziałem, mijałem. sporo tego, ale raczej w miescie na scieżkach i chodnikach, bo w lesie mokro i brak chetnych zobaczymy co w niedziele sie wydarzy z pogodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Bikergonia wiem, że tłumaczą się tylko winni ale co ja moge :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 30 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Może w weekend pogoda dopisze i będzie można porowerować na maxa! Lookas czemu czekasz na listonosza nie lepiej kupić łańcuch w sklepie rowerowym? Mógłbyś już rowerować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 A przez ostatnie 4 dni nie można było rowerować na maxa? Już nie nadążam z myciem roweru...hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Jak się spotkamy to zobaczysz czemu nie poszedłem normalnie do sklepu i nie kupiłem łańcucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 prognoza pokazuje deszcz na nd, i co robimy?? cholera ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 31 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Jesteś strasznie zagadkowy. Nie mogę doczekać się. Uchyl może rąbka tajemnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 31 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Kacu jak to co robimy idziemy na targi na prądzyńskiego A kampinos czy inna traska zrobi się w sobote lub niedziele 8-9 kwietnia Już chyba będzie pogoda jak potrzeba. Gonia nie kupiłem łańcuszka w zwykłym sklepie bo... wpadł mi w oczy złoty łańcuszek i teraz on będzie zdobił moją kone :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.