Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

yak

Rekomendowane odpowiedzi

Traskę już mamy opracowaną - wyszło około 30 km po lesie z możliwościami skrócenia/zmiany trasy w kilku miejscach po drodze.

Ostateczna decyzja - wg szefa ;) - zapadnie jutro rano po konfrontacji z humorem Pani Wiosny.

Pozdrówko zwarte i gotowe ;) .

PS. Przypominam dotychczasowe uzgodnienia: 26.03., godzina 11.00 (nie zapomnijcie przestawić zegarków :( ), zbiórka pod Rurą.

To ostatecznie kto się deklaruje? Żebyśmy się wszyscy, w razie czego, pozbierali :( ...

Niedziela, ~9.30.:

Wiadomość z ostatniej chwili: po burzliwej naradzie z przewodniczącym ekspedycji wyprawa zostaje przełożona do przyszłej niedzieli (w zamyśle: do łaskawszej pogody :D )...

Pozdrówko deszczowe :( ...

I słusznie bo w nocy porządnie popadało i dziś do Kampinosu bardziej opłaca się pewnie jechać na motorze crossowym :)

A w przyszłą niedzielę mam szkółkę więc nigdzie raczej nie pojade bo roczny limit nieobecności szkolnych już wyczerpałem :)

Gość jery1

Mam propozycję dla Warszawiaków -rowerzystów . :rolleyes: Aby w każdy week-end robić

zbiórki około godz 10. np. przy Rondzie Babka i jeżdzić na wspólne wypady

rowerowe np. do Kampinosu ,Modlina, Konstancina itd .... Czekam na chętnych i

na propozycje.Pierwszą zbiókę proponowałbym 9 kwietnia w niedziele. Mój e-

amil:jarof1@wp.pl Pozdrawiam B)

Relacja z trasy: otóż jak podała ecia [dzieki] imprezę masową odwołano, ale licho mnie korciło i pojechałem. Pod 'rurą' byłem ok 12:00, po drodze odwiedziłem wiosenny maraton warszawski, ładnie biegali :030: , a potem pojechałem dalej, czyli wzdłuz wisły i przez Zoliborz na Bemowo. Pogoda nawet przyjemna ale woda,śnieg i błoto - okropieństwo. Nogi całe mokre, a rower makabra. kto to wyczyści ??

W drodze powrotnej widziałem 'pod rurą' dwa Authory i dwa Treki, wiec cos sie działo. [pozdrawiam].

Tak wiec termin przekładamy na nastepna niedziele, moze snieg sie rozpusci, bo w lesie jest go duzo. udanego tygodniowania.

Acha, z rondem babka moze ok, ale na poczatek zapraszam na niedziele ...

Gość Green

ja tam sniegu w warszawie prawie niewiidze :D tylko mokro i mgliście ale może do niedzieli sie polepszy :confused:

28.03.06.:

wiosna :D w warszawie upał jak ta lala <_<

Odpowiem za niego ;) . Właśnie wróciłem z codziennego spaceru.A szczególnie zwracam na rowerzystów.

Ok 13 musiałem załatwić sprawy służbowe więc jechałem niestety samochodem.Po trasie powiedzmy Dw.Centralny do miejscowości Zakręt (skrzyżowanie trasy Lubelskiej i Terespolskiej) i z powrotem naliczyłem 27 osób z czego tylko dwie jechały po szosach w okolicach Anina.Reszta na chodnikach ale pamiętaj że to dwupasmówka wiec jest ogromne ryzyko.Zresztą do Marsa jest zakaz rowerów (czyli tzw."droga tylko pojazdów samochodowych" .Póżniej popołudniem 2-2,5 godziny spacer ( Jana Pawła II,Królewska,ParkSaski,Pl.Piłsudskiego,Karowa,wisłostrada,Starówka,Bonifraterska,Andersa,Anielewicza.Jana Pawła II) po 70 przestałem liczyć :) .Także szybko wyciągamy rower. i jeżdzimy :) .

Pozdrawiam

Jarek

Ale piłkarski klimat. bikergonia, kilkanascie rowerów widziałem, mijałem. sporo tego, ale raczej w miescie na scieżkach i chodnikach, bo w lesie mokro i brak chetnych :excl:

zobaczymy co w niedziele sie wydarzy z pogodą:033:

• Mod Team

Kacu jak to co robimy idziemy na targi na prądzyńskiego :blush: A kampinos czy inna traska zrobi się w sobote lub niedziele 8-9 kwietnia :o Już chyba będzie pogoda jak potrzeba.

Gonia nie kupiłem łańcuszka w zwykłym sklepie bo... wpadł mi w oczy złoty łańcuszek i teraz on będzie zdobił moją kone B)

9453621742bc.png:P :mrgreen:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...