Shadowcat Napisano 16 Marca 2006 Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Na Tour de Zalew z góry się pisze Tylko faktycznie można troche poczekać, może nie aż będzie cieplej, ale na pewno bardziej sucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TruskY Napisano 19 Marca 2006 Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 i tu sie z Toba w zupełności zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 20 Marca 2006 Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witam po zimowej przerwie! Wczoraj nieśmiały poczatek rowerowania (40 km) i ochota wróciła, zatem wrzucam temat: next niedziela, 26.03 proponuje wypad do Kampinosu. Zbiórka pewnie 'Pod rurą". O której? 11, 12.00? Jezeli będą chętni to i pogoda dopisze! Ecia - licze na Twoje zdolności organizacyjne, mariucha - zapraszam! A zatem ... :arrow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 20 Marca 2006 Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jeśli będzie sucho to i ja dopiszę Szkoły w każdym razie wtedy nie mam więc czemu by się nie przejechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Marca 2006 Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 My z Rycerzem zgłaszamy akces ! Proponuję ustawkę o 11.00 z racji faktu, że dzień jeszcze nie pierwszej długości ... Traskę podejmujemy się wstępnie opracować, chyba, że masz już, kacu, jakiś plan w zanadrzu ... Pozdrówko wiosenne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 20 Marca 2006 Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Planu nie mam, mam ochotę, mysle ze 50-6o km zrobimy. zatem zbieramy sie o 11. dozo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Marca 2006 Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 OK - to my się bierzemy za mapę . Pozdrówko operatywne . PS. Lookas też się zgłasza - pewnie sam to potwierdzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jeśli będzie sucho to i ja dopiszę Szkoły w każdym razie wtedy nie mam więc czemu by się nie przejechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 20 Marca 2006 Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Przepraszam, pomyliłem loginy i wpisałem ten Lookasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 20 Marca 2006 Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 ewentualnie czy mogę zgłosić chęć kooperacji ? (jeszcze niewiem na 100% czy będe mógł ale raczej tak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Marca 2006 Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Ależ zapraszamy . Prosimy ustawić się w kolejce i zapisać na listę ... Pozdrówko ewidencyjne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 20 Marca 2006 Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 jaką listę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Marca 2006 Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Listę oczekujących na niedzielę . Pozdrówko wytrwałym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 21 Marca 2006 Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 no i na szczęście jak wiadomo juz dzień blizej do niedzieli ... Sucho to bedzie, tylko ta temp +2 jakas dziwna :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Green Napisano 21 Marca 2006 Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 tragedia ! z okazji 1 dnia wiosny zaraziłem się jakimś sh*tem:/niewiem czy doczłapie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 21 Marca 2006 Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Trzymamy kciuki ... do niedzieli jeszcze kawałek tygodnia . Pozdrówko wspierające . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 21 Marca 2006 Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 znów warszawa sie zbiera , a ja nie mam z kim miłej zabawy pozdrówko zazdrosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosforth Napisano 22 Marca 2006 Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 'Pod rura' czyli most Gdanski? Moze sie dolacze jesli mozna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 22 Marca 2006 Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Pod Rurą, czyli pod Mostem Gdańskim A czy można to zapytaj Eci, w końcu Ona jest moderatorem [też nie wiem co to ma do tego, ale coo tam ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 22 Marca 2006 Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Jeśli dostosujesz się do tych ZASAD: next niedziela, 26.03 proponuje wypad do Kampinosu. Zbiórka pewnie 'Pod rurą". O (...) 11 to zapraszamy . Pozdrówko uporządkowane . PS. Służby porządkowe ogłaszają: ustalone niniejszym postem ZASADY mogą podlegać negocjacjom . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 23 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Widziałem mało optymistyczne prognozy pogody na ten weeknd :/ W tv pokazywali deszcz... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 23 Marca 2006 Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 No to w takim razie spotykamy sie pod rurą i pijemy do upadłego!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Lookas nie pesymizuj. Będzie słońce, bo tak trzeba. zatem do niedzieli i w drogę :028: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 24 Marca 2006 Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Jeśli będzie taka pogoda jak dziś to może być naprawde przyjemnie Będzie jakieś podsumowanie? Terminu, warunków i zasad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.