Marjucha Napisano 24 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 PS. Masz może jakieś aktualne mapy ze szlakami w tych rejonach :?: Nie mam. Kiedyś przymierzałem się do zakupu mapek zrobionych przez Pascal, ale na zamiarach się skończyło. Czy jadąc na tą trasę przejeżdżacie przez las kabacki ? A jeżeli tak to jedzieie może czerwonym szlakiem ? (kiedyś próbowałem go pokonać posiłkując się opisem na tabliczce ustawionej w lesie, ale jest strasznie kiepsko oznaczony - w przeciwieństwie do zielonego i niebieskiego) Natomiast tutaj znajduje się mapka tegorocznego maratonu, który odbył się w Piasecznie. (jeszcze nie objechałem tej traski :oops: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 24 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Jutro masa krytyczna . Wybiera się ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 24 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Jeśli nie będzie zbyt wielkiej chlapy to zapewne ja ::smile:: [ale to jak zwykle nic pewnego bo mi potrafią rózne rzeczy zawsze wypaść ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof B. Napisano 25 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Masa masa i po masie: http://xc-zone.jgc.pl/forum/viewtopic.php?...p=132646#132646 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 26 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Troszkę zimno było ale i tak fajnie :mrgreen: masa pierwszy raz w tym roku liczyła mniej niż 500 osód :? wydurniającego się gówniarstwa prawie nie było. generalnie było nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 26 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Bo nie było wydurniającego się gówniarstwa, proste ::smile:: [a zimno to było generalnie tylko w twarz ::smile::] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 26 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Jak nie było wydurniającego się gówniarstwa :?: :shock: Nie wiem czy byliście do końca ale pod syrenką jakiś gówniarz (ok.18lat) rzucał w tłum śnieżkami, mój bike oberwał w akumulator. Gdyby nie to że to była Masa bym mu naklepał. EDIT: Dam w tym temacie jego zdjęcia tak dla jasności. [ Dodano: 2005-11-26, 15:50 ] Foty tego cwaniaka co rzucał śnieżkami: To już nie piewszy jego wybryk. Zawsze jeździ po trawnikach/chodnikach, popisuje się jazdą na 1 kole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand Napisano 26 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Moze niejestem z wawy, ani nie bylem na waszej masie ( na katowickiej owszem ) , ale takiego czegos bym nie tolerowal, niech kogos prosto w twarz trafi ? np w oko ? ,Rozumiem ze sniezka niejest specjalnie niebezpieczna, ale krzywde moze zrobic. Dla mnie to powazna pogadanka na miejscu , albo mu oddac tak w 20 -30 osob, zobaczymy czy mu bedzie sie chcialo nastepnym razem rzucac :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 26 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Dostał od jednego kolesia śnieżką. Czajnik (założyciel Masy) też z nim gadał (ale nic to niedało). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 26 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Ja byłem troszkę daalej od syrenki, więc nawet nie wiem co się tam bliżej działo ::smile:: Z tyłu w każdym razie było spokojnie ::smile:: [porównując do letnich mas] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 27 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Tu macie moją galerie z masy http://www.schwefel.livenet.pl/25_11_2005/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand Napisano 27 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Ładne ładne, u nas na mk.kom.pl niema niestety miejsca na galerie :/ wiec fotek brak, pozostaja tylko darmowe tymczasowe hosty :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Marjucha: pewnie, że przez Kabaty - im więcej terenu, tym lepiej :twisted: . Z tym, że my zielonym jechaliśmy (od Powsina) 8) . Dzięki za traskę maratonu - na pewno powtórzymy na własną rękę ;-) ... Pozdówko chętne na śmiganko :-) :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Oo...tu się pochwale ::smile:: Przejeżdżałem dziś obok Elizochatki ::smile:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 ... i zapomniałeś wpaść na herbatkę :cool: ... Pozdrówko z upomnieniem :-) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Tak bez zaproszenia? ::smile:: Nie wolno ::smile:: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Trzeba było się zgłosić po zaproszenie . Pozdrówko informacyjne :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Jutro Masa krytyczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Wczoraj byłem na masie nóżki mi zmarzły jak djabli bo zmokły a tak oza to było fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TruskY Napisano 26 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 witam! jestem z Piaseczna , wiec do Kabat blisko.szukam chetnych na wspolne wypady w niedzielne poranki ) . czy sa jacys chetni. A mieszkam tutaj od niedawna ,wiec w sumie nie znam za bardzo okolicy.w przyszly weekend moze nie ,bo wybieram sie do brata do Krakowa na mala jazde .a czasu juz nieduzo do Transcarpatii ) pora zaczac szlifowac forme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowcat Napisano 28 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Im bardziej na południe WWY tym bardziej szukaj Eci [i chyba [b]Lookasa[/b]], a im bardziej na północ tym bardziej szukaj mnie i Urwisssa [ztcp On mieszkał na północy Wawy ]. Aczkolwiek z powodu szkoły i pracy moja najbliższa dłuższa wycieczka zapowiadana jest dopiero gdzieś na przełomie kwietnia/maja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 28 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Z powodu rychłej przeprowadzki moje wizyty w Kabatach stają pod dużym znakiem zapytania ... Za to Kampinos - zapraszamy ! Pozdrówko wycieczkowiczom . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TruskY Napisano 28 Lutego 2006 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 no tak i znow pozostane sam . mi na razie nie chodzi o jakies dluzsze wycieczki ,takie tam zwykle na weekend .kondycja jest kiepska ,wiec sami rozumiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orionus Napisano 15 Marca 2006 Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 A myslal ktos o jakiejs wiekszej wyprawie np. do Wyszkowa, lub wokol jeziora Zegrzynskiego? Ja bym sie z checia wybral, ale jak bedzie cieplej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TruskY Napisano 16 Marca 2006 Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 ja nie widze problemu ,tylko checi ,troche czsu i cieplejszego powietrza ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.