Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

yak

Rekomendowane odpowiedzi

PS. Masz może jakieś aktualne mapy ze szlakami w tych rejonach :?:

Nie mam. Kiedyś przymierzałem się do zakupu mapek zrobionych przez Pascal, ale na zamiarach się skończyło.

Czy jadąc na tą trasę przejeżdżacie przez las kabacki ? A jeżeli tak to jedzieie może czerwonym szlakiem ? (kiedyś próbowałem go pokonać posiłkując się opisem na tabliczce ustawionej w lesie, ale jest strasznie kiepsko oznaczony - w przeciwieństwie do zielonego i niebieskiego)

Natomiast tutaj znajduje się mapka tegorocznego maratonu, który odbył się w Piasecznie. (jeszcze nie objechałem tej traski :oops: )

Jak nie było wydurniającego się gówniarstwa :?: :shock: Nie wiem czy byliście do końca ale pod syrenką jakiś gówniarz (ok.18lat) rzucał w tłum śnieżkami, mój bike oberwał w akumulator. Gdyby nie to że to była Masa bym mu naklepał.

EDIT:

Dam w tym temacie jego zdjęcia tak dla jasności.

[ Dodano: 2005-11-26, 15:50 ]

Foty tego cwaniaka co rzucał śnieżkami:

p10400588sj.th.jpg

p10400602yz.th.jpg

To już nie piewszy jego wybryk. Zawsze jeździ po trawnikach/chodnikach, popisuje się jazdą na 1 kole.

Moze niejestem z wawy, ani nie bylem na waszej masie ( na katowickiej owszem ) , ale takiego czegos bym nie tolerowal, niech kogos prosto w twarz trafi ? np w oko ? ,Rozumiem ze sniezka niejest specjalnie niebezpieczna, ale krzywde moze zrobic.

Dla mnie to powazna pogadanka na miejscu , albo mu oddac tak w 20 -30 osob, zobaczymy czy mu bedzie sie chcialo nastepnym razem rzucac :twisted:

Marjucha: pewnie, że przez Kabaty - im więcej terenu, tym lepiej :twisted: . Z tym, że my zielonym jechaliśmy (od Powsina) 8) . Dzięki za traskę maratonu - na pewno powtórzymy na własną rękę ;-) ...

Pozdówko chętne na śmiganko :-) :-) ...

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

witam! jestem z Piaseczna , wiec do Kabat blisko.szukam chetnych na wspolne wypady w niedzielne poranki :)) . czy sa jacys chetni. A mieszkam tutaj od niedawna ,wiec w sumie nie znam za bardzo okolicy.w przyszly weekend moze nie ,bo wybieram sie do brata do Krakowa na mala jazde .a czasu juz nieduzo do Transcarpatii :)) pora zaczac szlifowac forme.

Im bardziej na południe WWY tym bardziej szukaj Eci [i chyba [b]Lookasa[/b]], a im bardziej na północ tym bardziej szukaj mnie i Urwisssa [ztcp On mieszkał na północy Wawy :P].

Aczkolwiek z powodu szkoły i pracy moja najbliższa dłuższa wycieczka zapowiadana jest dopiero gdzieś na przełomie kwietnia/maja...

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...