Skocz do zawartości

[Warszawa] Codzienne ustawki - wspólne jazdy

yak

Rekomendowane odpowiedzi

w tym temacie bedziemy sie mogli umawiac na wspolne wypady. i jak na kazdym zebraniu, zawsze musi byc ktos, ktoby zaczal. to ja zaczne: dzisiaj po poludniu, wstepna rejonizacja - kabaty. ktos chce to zapraszam.

--- 28.03.05.:

a dzisiaj? ;)

Ja chętnie - kiedy tylko rowerek złożę ;) . To już, mam nadzieję, niedługo ;) ... o ile bogini Mamona będzie łaskawa :lol: .

A miejscówka - proponuję Kampinos. Pod Wawą to chyba najlepsze tereny ;) .

Pozdrówko ochocze :-):-):-) !

Dobry pomysł, dobry. A kiedy ten rowerek ruszy??

To może w piateczek bez roweru wieczorme sie spotkamy, może stare miasto, tak bez wycieczki, zeby pogadać??

jest ktos chętny, np o 18:00 pod kolumną?? :roll:

Dopiero teraz wyczaiłem ten temat...Ja staram się jeździć w każdy weekend o ile jestem w w-wie. Ostatnio najczęściej śmigam po kabatach plus konstancin, piaseczno, góra kalwaria.

Niekiedy na północ w okolice lasku bielańskiego (przystanek piwo to Bar u araba)

Niestety wczoraj urwałem korbę..w tej chwili czekam na przesyłkę...mam nadzieję, że na weekend będę miał już sprawnego bika....

To może w piateczek bez roweru wieczorme sie spotkamy, może stare miasto, tak bez wycieczki, zeby pogadać??

HEE :idea: - bez rowerku to ja mogę od zaraz :D !

A więc - wpisuję na listę ochoczych siebie i Rycerza mojego, obecnie też jeszcze bez rumaka ;-) .

Pozdrówko pomysłowym :-):-):-) !

hehehe ja tez przegapilam ten temat, ale jezeli chodzi o jakies wspolne rowerowanko to z mila checia :D musze tylko sie gorala dorobic bo szosowka za wami troche ciezko... ;) ale do Konstancina w jakis weekend'zik mozna skoczyc jest tam fajowa sciezka rowerowa 8)

Albo nad Zalew Zegrzyński - ścieżka przepiękna, zwłaszcza wiosną, pośród wonnego kwiecia :-D ... Taka rekreacyjna przejażdżka - ale bardzo miła :D .

Pozdrówko wiosenne :-) .

PS. A co z tym piątkiem :cool: ?...

Jak chodzi o piątek, czyli jutro, to ja przyjadę pod kolumnę Z. jak zykle na czerwonym TREKu ok 18-18:15. i poczekam na resztę. Kasia wstepnie potwierdza, ecia + 1 wstepnie potwierdza, lookas nie wiem. Wiec godzinke moge zaryzykować :grin:

• 2 miesiące temu...

Mazowiecki Park Krajobrazowy to wymarzony teren dla rowerowania, ponoc w okolicach warszawy najtrudniejszy i najbardziej wymagajacy. I to jest prawda. Mozna sie zajechac, i jezdzic bez konca. ostatnio cos kolo 40km tam krecilem. Moze kiedys jakas wycieczka+piwo razem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...