yak Napisano 27 Marca 2005 Udostępnij Napisano 27 Marca 2005 w tym temacie bedziemy sie mogli umawiac na wspolne wypady. i jak na kazdym zebraniu, zawsze musi byc ktos, ktoby zaczal. to ja zaczne: dzisiaj po poludniu, wstepna rejonizacja - kabaty. ktos chce to zapraszam. --- 28.03.05.: a dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 28 Marca 2005 Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 cos yaku nie masz powodzenia . Ja moze i bym wpadl, ale z Poznania to mam troche daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 29 Marca 2005 Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 to nawet nie jest kwestia powodzenia, tylko forum nie jest przez wszystkich odwiedzane codziennie. Ja zwykle chetnie, ale trzeba jakis termin z wyprzedzeniem podac i wtedy latwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 29 Marca 2005 Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Ja chętnie - kiedy tylko rowerek złożę . To już, mam nadzieję, niedługo ... o ile bogini Mamona będzie łaskawa :lol: . A miejscówka - proponuję Kampinos. Pod Wawą to chyba najlepsze tereny . Pozdrówko ochocze :-):-):-) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 30 Marca 2005 Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Dobry pomysł, dobry. A kiedy ten rowerek ruszy?? To może w piateczek bez roweru wieczorme sie spotkamy, może stare miasto, tak bez wycieczki, zeby pogadać?? jest ktos chętny, np o 18:00 pod kolumną?? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjucha Napisano 30 Marca 2005 Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Dopiero teraz wyczaiłem ten temat...Ja staram się jeździć w każdy weekend o ile jestem w w-wie. Ostatnio najczęściej śmigam po kabatach plus konstancin, piaseczno, góra kalwaria. Niekiedy na północ w okolice lasku bielańskiego (przystanek piwo to Bar u araba) Niestety wczoraj urwałem korbę..w tej chwili czekam na przesyłkę...mam nadzieję, że na weekend będę miał już sprawnego bika.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 30 Marca 2005 Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 Życzę powodzenia. Może kiedys razem jakaś wycieczka. Ja też często śmigam do Góry Kalwarii - miła trasa :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 30 Marca 2005 Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 To może w piateczek bez roweru wieczorme sie spotkamy, może stare miasto, tak bez wycieczki, zeby pogadać?? HEE :idea: - bez rowerku to ja mogę od zaraz ! A więc - wpisuję na listę ochoczych siebie i Rycerza mojego, obecnie też jeszcze bez rumaka ;-) . Pozdrówko pomysłowym :-):-):-) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia Napisano 31 Marca 2005 Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 hehehe ja tez przegapilam ten temat, ale jezeli chodzi o jakies wspolne rowerowanko to z mila checia musze tylko sie gorala dorobic bo szosowka za wami troche ciezko... ale do Konstancina w jakis weekend'zik mozna skoczyc jest tam fajowa sciezka rowerowa 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 31 Marca 2005 Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Albo nad Zalew Zegrzyński - ścieżka przepiękna, zwłaszcza wiosną, pośród wonnego kwiecia :-D ... Taka rekreacyjna przejażdżka - ale bardzo miła . Pozdrówko wiosenne :-) . PS. A co z tym piątkiem :cool: ?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 31 Marca 2005 Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Jak chodzi o piątek, czyli jutro, to ja przyjadę pod kolumnę Z. jak zykle na czerwonym TREKu ok 18-18:15. i poczekam na resztę. Kasia wstepnie potwierdza, ecia + 1 wstepnie potwierdza, lookas nie wiem. Wiec godzinke moge zaryzykować :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjucha Napisano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Mój rowerek właśnie dzisiaj przechodzi lifting Amorek, korby, kaseka i łańcuch...jutro testy ... co do dziś to byc może dołączę do Was z drugą połową...chociaż ta 18 to trochę wcześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Marjucha, może byc 18.30, większość bez rowerów, ale sie poznamy. Zreszta jak zwykle nikt ni ma czasu :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Ja mam i będę, jak już co poniektórym wiadomo . Z Rycerzem, oczywiście . Pozdrówko towarzyskie :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 gadał, gadał a sam nawalił :-? sorry ecia, taka praca. Nic to, next time z rowerami sie juz umawiamy ............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 Spoko - praca nie radość :-( . Może nawet lepiej, ja też bym dziś nie miała za wiele czasu (praca nie radość :-( ). A ten następny raz - to oby już faktycznie na rowerku 8) ... Pozdrówko zapracowane :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yak Napisano 1 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2005 cos dzialamy w weekend? w sobo niby ide do dentystki, ale generalnie to ktos rzuca propozycje i przyjezdzam. oczywiscie wole na bajku niz bez ps. a w niedziele ma byc 17-19 st. C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjucha Napisano 3 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2005 Niestety w piątek zupełnie rozjechały mi sie plany. Mam nadzieję, że następnym razem do Was dołączę. Swoją drogą dziś koło 16 zatrzymałem się na browarka pod rurą...Była ktoś z forum o tej porze, bo kolarzy było full ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yak Napisano 4 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 ja bylem w sobote okolo 15. ale na chwile. jedno piwko i pognalismy do lasku bielanskiego ps. w ten piatek nie ma tej nocnej mk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaki Napisano 4 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 A czy ktoś może jest z Wawra??? Znacie tutaj jakieś ścieżki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjucha Napisano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 A czy ktoś może jest z Wawra??? Znacie tutaj jakieś ścieżki?? W okolicach Wawra, anina, Starej Miłosny sa przecież zaiste lasy. Mozna jeździć do upadłego :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 7 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 W okolicach Wawra, anina, Starej Miłosny sa przecież zaiste lasy. Mozna jeździć do upadłego Hehe - dosłownie do upadłego, kedyś tam większą grupą nocowaliśmy w plenerze :grin: . Pozdrówko rozjeżdżonym :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzema Napisano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 ja jestem z Wawra.. lasów jest fuuullll.. ale radze uważać na dresów... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacu Napisano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Mazowiecki Park Krajobrazowy to wymarzony teren dla rowerowania, ponoc w okolicach warszawy najtrudniejszy i najbardziej wymagajacy. I to jest prawda. Mozna sie zajechac, i jezdzic bez konca. ostatnio cos kolo 40km tam krecilem. Moze kiedys jakas wycieczka+piwo razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 8 Czerwca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Moze kiedys jakas wycieczka+piwo razem? moze po masie :> pod rure na kiełbaski i piwko, a potem park krajobrazowy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.