LukM91 Napisano 16 Lipca Udostępnij Napisano 16 Lipca (edytowane) Cześć, kupiłem rower sprowadzony z Holandii po wyczyszczeniu łańcucha, korby i kasety, każda zmiana przerzutki i mocniejsze naciśnięcie pedału skutkuje przeskakiwaniem łańcucha (czasami nawet spadał). Wymieniłem łańcuch, kastę. Nadal to nie rozwiązało problemu, więc chce wymienić korbę ewentualnie zębatki jeśli są dostępne. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć modelu wymienionego w tytule posta. Może komuś z Was zalega taka korba? Pozdrawiam Edytowane 16 Lipca przez LukM91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 16 Lipca Udostępnij Napisano 16 Lipca Do tej korby bez problemu kupisz tarcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukM91 Napisano 16 Lipca Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 19 minut temu, KSikorski napisał: Do tej korby bez problemu kupisz tarcze. A jesteś w stanie podrzucić link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 16 Lipca Udostępnij Napisano 16 Lipca Tu są 22 i 32: https://www.decathlon.pl/p/tarcza-shimano-deore-22-32-44-do-napedow-mtb-9-biegowych/_/R-p-X8064623?mc=8064623&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=pl_t-perf_ct-pmax_ts-gen_f-cv_o-roas_xx-marki-ami-css&gad_source=1 Tu 36: https://allegro.pl/oferta/shimano-36t-fc-m532-srebrna-zebatka-rowerowa-16052812579 Musiałbyś określić której tarczy szukasz i jakie masz stopniowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukM91 Napisano 16 Lipca Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca To w sumie wyjdzie około 300 zł za te trzy zębatki, przeglądałem forum i ktoś pisał że zakładał korbę T521 tylko coś tam przestawiał, wiesz coś na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 16 Lipca Udostępnij Napisano 16 Lipca To jest napęd 3x9? Jakie masz oznaczenie na przedniej przerzutce? FD-XXXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukM91 Napisano 16 Lipca Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca Właśnie nie wiem bo rower stoi od tygodnia u znajomego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi