Gość Fabian Napisano 16 Lipca Udostępnij Napisano 16 Lipca Witam przez przypadek zamówiłem oponę o rozmiarze 2.3 zamiast 2.10 na feldze rekomendowany rozmiar to do 2.25 czy bede mógł bez problemu ja zamontować. Zwrot nie wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 revolta Napisano 16 Lipca Udostępnij Napisano 16 Lipca Obręcz pewnie przyjmie to bez problemu ale czy rama przyjmie ten rozmiar , tylny widelec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Gość Fabian Napisano 16 Lipca Udostępnij Napisano 16 Lipca Rozmiar z ramą się zgadza. Jedynym problem jest to że na obręczy rozmiar podany jest od 1.75 -2.25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Gość Fabian Napisano 16 Lipca Udostępnij Napisano 16 Lipca 21 minut temu, revolta napisał: Obręcz pewnie przyjmie to bez problemu ale czy rama przyjmie ten rozmiar , tylny widelec ? Rozmiar z ramą się zgadza. Jedynym problem jest to że na obręczy rozmiar podany jest od 1.75 -2.25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 revolta Napisano 16 Lipca Udostępnij Napisano 16 Lipca Ile ma obręcz w środku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Gość Fabian Napisano 16 Lipca Udostępnij Napisano 16 Lipca 2,4-2,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Gość Fabian Napisano 16 Lipca Udostępnij Napisano 16 Lipca Źle zmierzyłem na obręczy pisze 19c czyli jak wyczytałem 19mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kipcior Napisano 17 Lipca Udostępnij Napisano 17 Lipca Spokojnie zamontujesz. Ale szerszych to już nie kupuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Fabian
Witam przez przypadek zamówiłem oponę o rozmiarze 2.3 zamiast 2.10 na feldze rekomendowany rozmiar to do 2.25 czy bede mógł bez problemu ja zamontować. Zwrot nie wchodzi w grę
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi