Qbek84 Napisano 15 Lipca 2024 Napisano 15 Lipca 2024 (edytowane) Mam do sprzedania ramę w rozmiarze L występującą w modelu Specialized Enduro Pro Carbon 2017 650b. Jest to ta sama rama co w modelu S-WORKS, czyli przedni i tylny trójkąt wykonane z karbonu FACT 11m. Jestem pierwszym właścicielem. Dostałem ją w ramach wymiany gwarancyjnej w 2017 roku. W zestawie z ramą jest damper Ohlins STX 22 oraz sztyca regulowana X-Fusion Manic o skoku 170mm wraz z manetką. Wszystko regularnie serwisowane - ostatni pełny przegląd w lutym tego roku w Wichu Workshop. Łożyska w ramie na początku sezonu wyczyszczone i na nowo nasmarowane - sześć zostało wymienionych na nowe. W zeszłym roku wymienione zostały wszystkie w s-linku (temat na forum odnośnie wymiany łożysk). Stosuję tylko łożyska z pełnym obsadzeniem kulek Enduro Bearings ABEC 3 LLU MAX. Rama używana, więc "rysy na diamencie" się znajdą 🙂 Odpryski lakieru w okolicach suportu. Rama w wielu miejscach obklejona jest przezroczystą folią ochronną. Zmieniony jest tzw. "YOKE" dampera na wersję V2 (oryginał Specialized), dzięki czemu obniżył się suport, a przez to środek ciężkości o 8mm i wypłaszczył kąt główki ramy o 0,5 stopnia do wartości 65 stopni. Na zdjęciach jeszcze nie wszystko zdemontowane, ale sprzedaję samą ramę oraz: - damper Ohlins STX 22 - łożyska sterów + top cap - koszyk na bidon - sztyca X-Fusion Manic 170mm + zacisk sztycy + manetka - zacisk tylnej osi W zestawie dodaję parę fajnych fantów: - zapasowy, nowy damper Ohlins STX 22 - oryginalny YOKE dampera - cztery zapasowe łożyska do zawieszenia - zapasowy hak przerzutki - prowadnica łańcucha - karta gwarancyjna/dokument zakupu - kopia paragonu za ostatni serwis dampera i sztycy CENA: 5900zł do negocjacji Wystawione na OLX, gdzie jest więcej zdjęć. Edytowane 15 Lipca 2024 przez Qbek84
Mod Team bogus Napisano 31 Sierpnia 2024 Mod Team Napisano 31 Sierpnia 2024 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi