Gumis798 Napisano 14 Lipca Udostępnij Napisano 14 Lipca Mam nakarmure black dog z tego co wiem już nie dostępnego na rynku wymieniałem już w nim parę rzeczy i przyszedł czas na amortyzator dało by radę wcisnąć do niego 200 :D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 15 Lipca Udostępnij Napisano 15 Lipca Lepiej nie. Jeśli rama nie jest przystosowana do dwupółki, to ryzykujesz pęknięcie w okolicach główki, a w najgorszym wypadku nawet jej urwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumis798 Napisano 15 Lipca Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca A do dartmoorta two6playera sandstorma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 15 Lipca Udostępnij Napisano 15 Lipca Tym bardziej nie, bo możesz jeszcze łatwiej urwać główkę ramy, nie wspominając już o tym, że podniesienie przodu o 10 cm kompletnie wypaczy geometrię i prowadzenie roweru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumis798 Napisano 15 Lipca Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca To jaki maksymalny bym mógł dać do dartmoora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seawolf688 Napisano 15 Lipca Udostępnij Napisano 15 Lipca najlepiej 100 mm, na siłę ujdzie 120mm bo tylko lekko zmieni geometrię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 15 Lipca Udostępnij Napisano 15 Lipca (edytowane) Dartmoor to zdecydowanie nie rower na ciężkie trasy, gdzie trzeba 200 mm skoku zawieszenia, bo ma kompletnie inną geometrię niż sprzęt dedykowany do takich zastosowań. W ciężkim terenie używa się rowerów o płaskim kącie główki ramy i dużym rozstawie kół, co zapewnia odpowiednią stabilność. Edytowane 15 Lipca przez Galvatron 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumis798 Napisano 15 Lipca Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca Okej dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi