rumianek Napisano 14 Lipca Udostępnij Napisano 14 Lipca Moi Drodzy Forumowicze, proszę Was o opinie, na który model się zdecydować: Merida Big.Nine 60 - 2X czy Bergamont Revox 6? Ewentualnie inne propozycje w granicach 3000 PL uwzględniając mój wiek, wagę i pokonywane przeze mnie warunki terenowe. Jeżdżę głównie po asfalcie , piasku i żwirze, głównie po płaskim z niedużymi podjazdami pod górę. W czerwcu przejechałem 1030 km. Mam 50 lat, 194 cm wzrostu i 113 kg wagi. Który z nich ma wytrzymalszą ramę? Który z nich lepiej radzi sobie z podjazdami pod górkę? Z góry dziękuję za wszelkie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumianek Napisano 14 Lipca Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca Rozważam jeszcze taki: CORRATEC X-VERT EXPERT 29 RAMA 54cm red i Kross Level 3.0. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przecietny Napisano 14 Lipca Udostępnij Napisano 14 Lipca (edytowane) Cześć jeśli chodzi o podzespoły to najlepiej wypada bergamont a później kross. Geometrii bergamonta nie szukam więc co lepiej podjeżdza nie powiem ale tutaj dużych różnic się nie spodziewam. Berg podaje max wage całości na 115 wiec odpada bo się nie mieścisz. W krossie nie widzę. Ogólnie mógłbys podać jakieś linki bo krossa jest więcej niż jedna wersja a choinka tam wie do jakiej masz ewentualny dostęp😄 Edytowane 14 Lipca przez Przecietny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi