Gumis798 Napisano 13 Lipca Udostępnij Napisano 13 Lipca Witam Mam pytanie czy opłaca się kupić rower nakarmura black dog za 3100zł? Proszę o pomoc nie znam się a nigdzie nie mogę go znaleźć https://www.olx.pl/d/oferta/nakarmura-black-dog-CID767-ID10jgei.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 13 Lipca Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lipca Jak kupisz za 3100 i sprzedasz drożej to się opłaci. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CRMOCAAD Napisano 13 Lipca Udostępnij Napisano 13 Lipca myślę że tak, jest po serwisie więc powinien posłużyć, ale mnie zawsze przykuwają uwagę te pedały vp 537, absolutnie nie nadają się do takiego roweru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Lipca Udostępnij Napisano 13 Lipca Widziałeś w jakim stanie jest siodełko?🫠 Takie rzeczy jak siodło i pedały to zazwyczaj indywidualna sprawa i po zakupie zostają zastąpione innym. Pozdrow'er 😘 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumis798 Napisano 13 Lipca Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 47 minut temu, CRMOCAAD napisał: myślę że tak, jest po serwisie więc powinien posłużyć, ale mnie zawsze przykuwają uwagę te pedały vp 537, absolutnie nie nadają się do takiego roweru A myślisz że ile taki nowy kosztuje🤔? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 13 Lipca Udostępnij Napisano 13 Lipca Cholera wie, bo nowy to raczej jest już nie do dostania. Tego możesz sobie odnowić na nówkę, ale wtedy już zdecydowanie nie będzie się opłacał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi