izusek Napisano 11 Lipca Udostępnij Napisano 11 Lipca Hej 8000zł Mam na sprzedaż rower marki własnej Niemieckiej sieci sklepów Lucky Bike. Rowerem kupiłem w maju tego roku, przejechałem około 180km po lasach. Powód sprzedaży to chęć kupna "fulla". Axess Oxid: z takich głównych to bateria bosh 750, silnik cx gen4 performance, wyświetlacz kiox 300 Cała specyfikacja na stronie sklepu: https://www.lucky-bike.de/Fahrraeder/E-Bike/Axess-OXID.html?varselid[1]=1736d1b2c2cf05a03f1cf8e8639f3466 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 4 Października Mod Team Udostępnij Napisano 4 Października Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi