Timon30 Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca Cześć! Borykam się z problemem dopasowania manetki. Posiadam rower z 2008 roku i jest w nim taka przepustnica. Niestety działa tylko funkcja E, czyli ciągle wspomaganie podczas pedałowania do 15 km/h. Jest jeszcze funkcja M, która wyłącza ciągłe wspomaganie podczas pedałowania, ale za to uruchamia funkcja ręcznego gazu po kręceniu manetką do 23km/h. Ktoś może powiedzieć jaką manetkę w zamian, aby funkcje pozostały te same? Czyli albo ciągle wspomaganie 15km/h, albo ręczny full gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca Przyszedłeś na forum rowerowe. Rowery nie posiadają manetki gazu, to niezgodne z obowiązującym prawem. Poszukaj sobie miejsca skupiającego wielbicieli skuterów elektrycznych. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon30 Napisano 10 Lipca Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca Przepustnice gazu nazwałem manetka. Nieumiejętnie nazwałem rzecz, o której mam mało pojęcia, jestem zielony. Jest to rower elektryczny, nie skuter. Trzeba pedałować, aby wspomaganie zaczynało działać. Z resztą, wydaje mi się, że jednak miejsce adekwatne, a jeśli nie to niech zamkną temat osoby, które mają decyzyjność. Mimo wszystko, dzięki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca A co tą boli, że chcesz wymienić? Przełącznik trybu pracy jest niezależny od samej manetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon30 Napisano 11 Lipca Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca Chodzi o to, że gdy chce regulować prędkość przepustnica to nie ma reakcji (tryb M). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon30 Napisano 11 Lipca Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca Podbijam, być może ktoś się zna i podpowie jaką kupić? Jest 6ścio pinowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi