martingg Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca Cześć, zamówiłem sobie nowe koła do gravela, ZIPP 101 XPLR carbonowe wewnętrzna szerokość 27mm także spoko, teraz bym chciał do nich dobrać jakieś opony semislick raczej 40mm +/-powiedzmy. Obecnie mam Pathfinder Sport, 700x38mm i są spoko, ale myślałem o czymś ciut szerszym. Pod Hookless Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca Pathfinder Pro 2Bliss Ready 42 albo 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martingg Napisano 10 Lipca Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca @ernorator własnie na nie patrzyłem gdzieś ktoś własnie polecał wersję Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca Ja zdecydowanie polecam, mam wersje s-works, szybkie, wytrzymałe, asfaltu się trzymają jak szosowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi