roland2024 Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca Czy są dostepne adaptery do wentyla Presta? Bardzom mi się nie chce wymienić dętki bo wymiana dętki to połowa sukcesu ale żeby wyciągnąć koło to ... się odechciewa. Brakuje tej części z gwintem w środku, nie wiem czy wpadł do środka czy wypadł, dętka jest szczelna, pozostaje wymienić dętkę albo nakręcić jakiś adapter. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca Cytat ale żeby wyciągnąć koło to ... się odechciewa. No to trzeba potrenować. Że ten element ci odpadł? Bez niego nie napompujesz tego koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland2024 Napisano 9 Lipca Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca nie ma ani tego drucika z gwintem ani tego zaznaczonego, wiem ze nie napompuje dlatego musiałby byc adapter ale w adaptrzerze cos co pozwoli napompowac kolo i zatrzyma powietrze w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca Może po prostu ktoś Ci wykręcił wkład? Koszt 3-10zł, hasło do szukania "Wkład zaworu wentyla presta". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 9 Lipca Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca Kup dętkę i nie kombinuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi