ryzen Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca Dzień dobry, chciałbym zasięgnąć opinii osób związanych z branżą rowerową. Moja wiedza jest znikoma lub wręcz zerowa (to co poczytam na forum, pooglądam na youtube), ostatni rower miałem z 20lat temu a czasy się zmieniły i to znacząco 🙂 W dużym podsumowaniu: * Budżet: 2000-3500zł * Zastosowanie: główne: 80% dojazdy do pracy/sklepu, poboczne: 20% jakiś wypad w weekend nad jeziorko, leśna ścieżka, ogólnie pojeździć po okolicy itp. * Wzrost: 182cm * Waga: przedział 105-115kg Są jakieś modele aktualnie na które warto szczególnie zwrócić uwagę? Przy takim zastosowaniu na jaką kategorię rowerów powinienem głównie patrzeć? Zapoznałem się z wątkami z kategorii "rower do 3000zł" itp. Jest aktualnie trochę promocji stąd ten temat 🙂 Moja propozycja: Zastanawiałem się nad rowerami ze stajni KANDS - modele typu Pure, Avangarde czy warto brać je pod uwagę? czy w tym budżecie lepiej patrzeć na coś zupełnie innego?. Nie ukrywam, że duży problem przy szukaniu sprawia mi określenie który rower nada się dla chłopa powyżej 100kg z góry dziękuję za wszelkie sugestię i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca (edytowane) Przy takiej wadze coś na sztywnym widle albo na powietrzu, ja od siebie za ok 2000 polecam Marina Presidio 1, do 3500 pewnie Riverside 920. Edit: skończyła się już promocja na Riverside Edytowane 9 Lipca przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi