Daw254 Napisano 8 Lipca Udostępnij Napisano 8 Lipca (edytowane) Witam, mam okazję kupić taki sam rower, problem w tym że wielkość ramy to 16" ? Doszukałem że te rowery wychodziły tylko 16" i 17" czy w takim rowerze z amortyzatorem tak samo mierzy się wielkość ramy? mam 180cm wzrostu, szukam roweru do cięższych treningów tlenowych 😀 https://archiwum.allegro.pl/oferta/rower-rayon-adventure-rama-16-kola-26-konin-i7244868741.html Edytowane 8 Lipca przez Daw254 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekCH Napisano 8 Lipca Udostępnij Napisano 8 Lipca Zapomnij, jak chcesz mieć coś taniego co jakoś jeździ, to lepiej kup taniego hardtaila (najlepiej ze sztywnym widelcem) 19 cali (na oko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 8 Lipca Udostępnij Napisano 8 Lipca Ten model wychodził w małych rozmiarach, bo dzieci idące do pierwszej komunii rzadko mają 180cm. Ten rower to złom. Nadaje się na sztangę. Jeśli szukasz roweru do treningów lub hardtaila, a jak trenujesz na asfalcie - szosę. Nie jestem wrogiem rowerów z zawieszeniem, ale ten to atrapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daw254 Napisano 9 Lipca Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca Dzięki wielkie za pomoc! Tak myśłem że coś tu nie tak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 9 Lipca Udostępnij Napisano 9 Lipca To jest tzw. makrokesz, czyli atrapa roweru górskiego z pełnym zawieszeniem - ciężki jak kowadło, wykonany z najtańszych, najgorszych możliwych materiałów i niebezpieczny, bo do krytycznej usterki (np. hamulców) może dojść nawet podczas spokojnej jazdy po płaskim. Producenci i sprzedawcy tego typu wynalazków żerują na ludziach, którzy nie znają się na rowerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi