Daw254 Napisano 8 Lipca 2024 Napisano 8 Lipca 2024 (edytowane) Witam, mam okazję kupić taki sam rower, problem w tym że wielkość ramy to 16" ? Doszukałem że te rowery wychodziły tylko 16" i 17" czy w takim rowerze z amortyzatorem tak samo mierzy się wielkość ramy? mam 180cm wzrostu, szukam roweru do cięższych treningów tlenowych 😀 https://archiwum.allegro.pl/oferta/rower-rayon-adventure-rama-16-kola-26-konin-i7244868741.html Edytowane 8 Lipca 2024 przez Daw254 Cytuj
KrzysiekCH Napisano 8 Lipca 2024 Napisano 8 Lipca 2024 Zapomnij, jak chcesz mieć coś taniego co jakoś jeździ, to lepiej kup taniego hardtaila (najlepiej ze sztywnym widelcem) 19 cali (na oko). Cytuj
Wojcio Napisano 8 Lipca 2024 Napisano 8 Lipca 2024 Ten model wychodził w małych rozmiarach, bo dzieci idące do pierwszej komunii rzadko mają 180cm. Ten rower to złom. Nadaje się na sztangę. Jeśli szukasz roweru do treningów lub hardtaila, a jak trenujesz na asfalcie - szosę. Nie jestem wrogiem rowerów z zawieszeniem, ale ten to atrapa. Cytuj
Daw254 Napisano 9 Lipca 2024 Autor Napisano 9 Lipca 2024 Dzięki wielkie za pomoc! Tak myśłem że coś tu nie tak. Pozdrawiam Cytuj
Galvatron Napisano 9 Lipca 2024 Napisano 9 Lipca 2024 To jest tzw. makrokesz, czyli atrapa roweru górskiego z pełnym zawieszeniem - ciężki jak kowadło, wykonany z najtańszych, najgorszych możliwych materiałów i niebezpieczny, bo do krytycznej usterki (np. hamulców) może dojść nawet podczas spokojnej jazdy po płaskim. Producenci i sprzedawcy tego typu wynalazków żerują na ludziach, którzy nie znają się na rowerach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi