Robgo Napisano 8 Lipca Udostępnij Napisano 8 Lipca Cześć. Szukam jakiegoś dobrego roweru do jazdy po mieście. Chciałbym wydać gdzieś najlepiej gdzieś około 3500 juz razem z dostawa, nie więcej niż 4000. Zależy mi na tym aby był to rower górski albo mtb i żeby była to Polska marka, bo nie chce wspierać niemca. Ogólnie mam wzrost 170cm wiec rama raczej 17 cali. Bez babskiej ramy. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 8 Lipca Udostępnij Napisano 8 Lipca Rower mtb nie jest dobry do jazdy po mieście, szukaj jakiegoś crossa (i tu wpada decathlonowy riverside 920) albo fitnessa. Rower mtb nie jest dobry do jazdy po mieście, szukaj jakiegoś crossa (i tu wpada decathlonowy riverside 920) albo fitnessa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nossy Napisano 8 Lipca Udostępnij Napisano 8 Lipca 7 godzin temu, Robgo napisał: Cześć. Szukam jakiegoś dobrego roweru do jazdy po mieście. Chciałbym wydać gdzieś najlepiej gdzieś około 3500 juz razem z dostawa, nie więcej niż 4000. Zależy mi na tym aby był to rower górski albo mtb i żeby była to Polska marka, bo nie chce wspierać niemca. Ogólnie mam wzrost 170cm wiec rama raczej 17 cali. Bez babskiej ramy. Z góry dzięki za pomoc. Po pierwsze to kup sobie fitnessa , a po drugie Rometa...może rama będzie polska, a może nie. Istnieje duże ryzyko, że wesprzesz chińczyka....jak nie chcesz wspierać Niemca.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jackk Napisano 8 Lipca Udostępnij Napisano 8 Lipca https://www.rowerzysta.pl/Rower-crossowy-Unibike-Crossfire-Man-2024 Polski, z Bydgoszczy i z dobrym osprzętem😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robgo Napisano 8 Lipca Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca Kiedyś mi powiedziano właśnie, żeby brać mtb do miasta i uznałem, ze będzie to najlepszy pomysł. Aczkolwiek szczerze powiedziawszy nie brałem pod uwagę innych opcji. Dzięki za cenne sugestie i doradzanie w zakupie. 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1970 Napisano 8 Lipca Udostępnij Napisano 8 Lipca Tego crossa z amorem powietrznym (lepiej się pojedzie po leśnych drogach) lub fitnessa że sztywnym widelcem (lepiej się pojedzie po asfalcie), to kup z oponami semislic o szerokości ok. 45 mm - nie spowolnią, a będzie mniej trzęsło na lichym asfalcie. Teraz dobry czas na zakup - wyprzedaże, a wybór jeszcze spory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 8 Lipca Udostępnij Napisano 8 Lipca Ja jestem zwolennikiem fitnessów czy innych tego typu rowerów ze sztywnym widelcem, sam mam do miasta Cube SL Road. W Twoim budżecie masz np. Felt Verza Speed 20, w tej cenie bezkonkurencyjny z napędem 2x10 Tiagra, karbonowym widelcem i hydraulicznymi hamulcami. Tańszą opcją, nie taką złą jest Kands Pure. Ja jeżdżę w fitnessie na oponach semislick 35c, w grawelu mam semislicki 40c i jest to wystarczająca szerokość do w miarę komfortowego i w miarę szybkiego przemieszczania się po mieszanych powierzchniach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca (edytowane) Jeśli jeszcze nic nie kupiłeś https://www.pepper.pl/promocje/rower-radon-scart-light-90-860566 Deore/XT + Paragon Gold, jest w twoim rozmiarze. Edytowane 10 Lipca przez keltu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robgo Napisano 10 Lipca Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca Kupiłem Riverside”a. Najbardziej mi się ze wszystkich spodobał wizualnie. Dziękuje wszystkim za rady. Jeżeli w przyszłości zdecyduje się za zakup nowego roweru na pewno wezmę pod uwagę tęgo wspominanego fitnessa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi