Trapczyk Napisano 7 Lipca Udostępnij Napisano 7 Lipca (edytowane) Witam wszystkich, w mojej szosie pojawił się luz na tylnej piaście. Pierwszy raz widzę taką piastę, dlatego zwracam się o pomoc na forum. Jak ją rozebrać? Próbowałem odkręcić tą malutką śrubkę i ciągnąć za ten (nakładany?) "konus" ale nic nie poszło. Z góry dziękuję za wszystkie pomocne odpowiedzi Edytowane 7 Lipca przez Trapczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wildix Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca Tu się nie kasuje luzów tylko wymienia łożyska. Ten ,,konus'' najpewniej się zapiekł na stalowej ośce. Zdejmij kasetę, powinien tam być podobny konus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trapczyk Napisano 10 Lipca Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca Zgadza się, konus był zapieczony. Zamówiłem nowe łożysko, rzeczywiście stare miało luz. Zobaczymy co to będzie, dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi