kappka Napisano 7 Lipca Udostępnij Napisano 7 Lipca (edytowane) Jak w tytule. Tylko do tej kwoty, mogą być używki. Szczupły chłopak 155 cm wzrostu, głównie asfalt i drogi polne. Czy to będzie dobry wybór? Zastanawiam się nad ramą M (czy za duża?) https://www.decathlon.pl/p/rower-crossowy-riverside-500-z-hamulcami-tarczowymi/_/R-p-300777 Edytowane 7 Lipca przez kappka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur85 Napisano 8 Lipca Udostępnij Napisano 8 Lipca W aktualnej cenie to chyba ciężko o konkurencję, przemyślany, prosty i niezawodny rower. Chłopak za dużo pewnie nie waży, to i hamulce dadzą radę, można by się przyczepić trochę do wagi, choć w tym budżecie i tak nie można liczyć na nic więcej. Co do rozmiaru to zdecydowanie S, na M nawet nie patrzcie, to jest na osoby powyżej 170 cm. Mam w domu ten model tylko elektryczny, ale rama jest ta sama (rozmiar S), jeździ na nim żona (160+) i syn (ok 153 cm, i widać że dopiero dorasta do tego rozmiaru), ja mam 175 cm i na testowe przejażdżki na S się wybierałem i nie czułem się jakoś specjalnie ograniczony za małym rozmiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi