kregiel Napisano 5 Lipca Udostępnij Napisano 5 Lipca Cześć, Zachwycony szybkością łączenia się RTL515 z licznikiem Edge 830 zakupiłem również przednią lampkę UT800. Na początku nie było żadnych problemów z łącznością, ale po paru ładowaniach zaczęły się dziać dziwne rzeczy. Obecnie po włączeniu Edge lampki się łączą i rozłączają cały czas dopóki nie rozpocznę aktywności. W niektórych przypadkach przód się w ogóle nie łączy i włączam go manualnie(nie powoduje to auto połączenia z licznikiem). Czy znacie może jakiś sposób jak zrobić z tym porządek? Może któraś wersja oprogramowania sobie z tym lepiej radziła? Próbowałem już łączyć/sparować obie lampki na nowo, dołączyłem do beta testów oprogramowania. Niestety nie przyniosło to efektu. Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietrash Napisano 5 Lipca Udostępnij Napisano 5 Lipca Mam to samo z Edge 530. Przednia lampka się łączy z komputerem pokazuje wszystkie informacje a za chwilę brak komunikacji. Gdy włączę jakiś tryb świecenia za pomocą Edge to po jakim czasie sama się wyłącza. Najlepiej działa gdy jest sterowana manualnie za pomocą wbudowanego przycisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 5 Lipca Udostępnij Napisano 5 Lipca A czym sterowane ? Samym Garminem czy zewnętrzną apką w stylu SBL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kregiel Napisano 6 Lipca Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca @pecio Korzystam z SBL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi