Dawcio221 Napisano 5 Lipca Udostępnij Napisano 5 Lipca Mam problem ponieważ kiedyś chciałem sobie wyregulować przerzutkę tylnią i do tego czasu dalej ona nie działa poprawnie np. gdy jest 7 bieg na tylniej przerzutce gdy ja mam wbity 5 bieg tak a na 1 biegu wszystko działa tylko że biegi przeskakują o 2 gdy sie przerzuca 1 raz i mam pytanie czy da sie to jakoś wyregulować bo ja nie potrafię tego zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 5 Lipca Udostępnij Napisano 5 Lipca (edytowane) Słownik poprawnej polszczyzny Manual Shimano od tej przerzutki lub jakiś inny (pełno tego na YT) i zaczynasz regulację od momentu wyregulowania przerzutki bez założonej linki. Od tego zacznij. Edytowane 5 Lipca przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi