0xsz Napisano 5 Lipca Udostępnij Napisano 5 Lipca Cześć, szukam roweru dla siebie w granicy 4000zł. Natrafiłem na rower specialized chisel z 2020 roku na osprzęcie SRAM. W mojej okolicy jest dostępna używka w bardzo dobrym stanie za 3200zł. Chciałbym prosić was o opinię na temat czy aktualnie (patrząc na rynek) warto kupować ten rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 5 Lipca Udostępnij Napisano 5 Lipca Czy warto to zależy głównie od tego, jakie masz wymagania. Jak chcesz mieć fajną, uniwersalną ramę MTB, to jak najbardziej warto. Jeśli zależy Ci na współczesnej geometrii i standardach, to musisz rozglądać się za czymś innym. Nie wiem jaki dokładnie tam masz osprzęt w tej używce i jaki jest faktycznie jego stan, ale 3200 za Chisela wydaje się dobrą ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yacko Napisano 5 Lipca Udostępnij Napisano 5 Lipca Za 4 tys kupisz nowy model od ludzi, którzy kupili w zagranicznych promocjach poniżej 3500zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi