tomeklubno1 Napisano 3 Lipca Udostępnij Napisano 3 Lipca (edytowane) Witam mam problem z niedziałającą prawą klamkomanetką szosiwą 105 r7000. Język metalowy który ma się przesuwać do środka roweru jest całkiem luźny Tak wygląda jakby wyskoczył z gniazda Edytowane 3 Lipca przez tomeklubno1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklubno1 Napisano 3 Lipca Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca To co trzymam w palcu chodzi całkiem luźno To co trzymam w palcu chodzi całkiem luźno. Czy sam mogę to jakoś naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 3 Lipca Udostępnij Napisano 3 Lipca Możesz próbować rozebrać i złożyć ale mi się ta sztuka jeszcze nie udała XD Generalnie mechanizmów klamek się nie naprawia, shimano nie sprzedaje części zamiennych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeklubno1 Napisano 3 Lipca Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca Czyli najlepiej będzie jak się udam do serwisu rowerowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 3 Lipca Udostępnij Napisano 3 Lipca To zależy ile jesteś w stanie zrobić sam. Ja bym kupił używaną klamkę i sobie wymienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi