chudzinki Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca Szukam lekkiego i czułego amortyzatora jako alternatywy dla Spinner Air 300. Dla wyjaśnienia "czułego" - wystarczy w zupełności coś co pracuje jak 35 Gold czy Recon RL. Niestety Spinner pracuje dużo gorzej, przynajmniej pod lekką osobą. Nieistotna jest średnica goleni czy jakość powłoki. Wymagania: koło 27.5 140 mm skoku, moooże 130 mm zwyłe qr 135x9 zwykła główka stosunkowo mała waga Da się coś takiego jeszcze dostać? I żeby nie kosztowało miliony 🙂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 3 Lipca Udostępnij Napisano 3 Lipca Najtańsze sensowne widelce tego typu to Yari i Revelation. Trochę taniej można dostać 35 Gold RL, ale to w zasadzie Recon na grubszych goleniach, bez możliwości wsadzenia lepszego tłumika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 3 Lipca Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca Wątpię żebym, w szczególności te pierwsze, dostał w tej specyfikacji. Oczywiście wkradł się błąd - chodzi o 100x9 🙂. A co sądzicie o Raidonie? Miałem go kiedyś, ale nie zwróciłem uwagi jak pracuje pod małym naciskiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 10 Lipca Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca @ACTIVIA, to pytanie chyba przede wszystkim do Ciebie: czy Epixon będzie działał (wyraźnie) lepiej pod lekką osobą od Raidona? Nie interesuje mnie sztywność itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca @chudzinki Dzwoń 501260515 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 10 Lipca Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca Jestem w pracy 🙂 . Późnym popołudniem jak mi się uda albo wieczorem dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 10 Lipca Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca (edytowane) Temat różnic między Suntour` ami wyczerpany 🙂. Ale gdyby ktoś miał jakąś inną, rozsądną propozycję, to chętnie się z nią zapoznam. Edytowane 10 Lipca przez chudzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemokolarz Napisano 10 Lipca Udostępnij Napisano 10 Lipca A ile chcesz wydać PLN? I czy rozważasz wymianę piasty pod inny standard? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 11 Lipca Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca Zdecydowanie nie. A budżet? Myślałem o 1000 zł, ale gdyby było coś "wow" to może nawet 1300 🙂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 31 Lipca Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca Czyli pozostaje Raidon przy takich parametrach...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi