jakubek085 Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca Witam. Mam okazje kupić używany rower marki unibike z 2016 za 1000zl https://sklep.k2rowery.pl/rower-unibike-crossfire-gts-2016-p-1783.html. Rower ma największą możliwa ramę i jest w bardzo dobrym stanie,jedynie tylna opona jest do wymiany. Moje pytanie brzmi: czy 1000zl to dobra cena za ten model. Rower będzie mi służył do zwykłej jazdy "po bułki" ewentualnie niewymagające przejażdżki weekendowe po asfalcie i leśnych ścieżkach . Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariooshek Napisano 6 Lipca Udostępnij Napisano 6 Lipca Mam ten model z 2009 na oryginalnych częściach i dopiero teraz się zepsuł. Opona pękła z boku i wyszła dętka. Za 1000zł brałbym od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi