Stuku Napisano 1 Lipca Udostępnij Napisano 1 Lipca Heyka Mam możliwość zakupu tego roweru. Do tej pory śmigałem na Eskerze od Krossa w rozmiarze XL (192cm wzrostu, przekrok 89). Konfigurator producenta poleca mi XL, jednakże zagłebiając się w gemetrie ramy, wychodzi na to żeby uzyskać podobne dane muszę celować w L jak nie nawet w M. Więc na co się zdecydować? Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 1 Lipca Udostępnij Napisano 1 Lipca Eskery do 2023 miały stosunkowo krótkie ramy, powiedzmy "krótsze niż standard" Na twoim miejscu wziąłbym L zarówno ze względu na długość poziomej jak i stack, który w XL jest już kosmiczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plou Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca Zdecydowanie L, w przypadku Ridleya rozmiary są "trochę inne" ja normalnie od innego producenta bym brał L dla siebie, a z oferty Ridley wybrałem M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi