rolfzrybnika Napisano 1 Lipca Udostępnij Napisano 1 Lipca Hej, czy macie pomysl, jak wygodnie dobrac manetke do droppera w momencie, gdy po lewej stronie w moim fullu mam juz manetke RS OneLock do blokowania zawieszenia? Raczej chce cos z lewej strony (bo zawieszenie blokuje rzadko) - choc sie nie upieram. Jaki model/typ manetki polecicie do takiego setupu? Dodam, ze lewa klamka to Deore (bez i-speca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 1 Lipca Udostępnij Napisano 1 Lipca Zmienić blokowanie zawieszenia na twistlock i dobrać dowolną pasującą manetkę pod droppera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wr81 Napisano 1 Lipca Udostępnij Napisano 1 Lipca (edytowane) Oneloca masz zamontowanego po lewej nad czy pod kierownicą? Poniżej szwajcarski scyzoryk wszystkomający.. Edytowane 1 Lipca przez wr81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba8121 Napisano 1 Lipca Udostępnij Napisano 1 Lipca Ja korzystam właśnie z rozwiązania od DT, z tym, że ja i blokad i dropera używam bardzo często. Pytanie gdzie masz umiejscowionego oneloca właśnie, częściej występowały z lewej u góry, jeżeli tak to problem masz z głowy. A jeżeli oneloca masz u dołu, to jak go przełożysz na prawą stronę, to będzie u góry, a z lewej możesz swobodnie dobrać manetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 1 Lipca Udostępnij Napisano 1 Lipca Yep remote , WolfTooth remote 360. Pełna dowolność , przykręcasz tam gdzie chcesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
player123 Napisano 1 Lipca Udostępnij Napisano 1 Lipca Ja mam manetkę onelock z lewej na dole i manetke od dropera też z lewej, tylko że jest to DT wciskana z góry. Działa spoko, moge polecić. DT L1 https://dt4you.com/czesci-serwisowe/manetka-sztycy-dt-swiss-l1-ll1xx4lxxxsa29724s/ Wcześniej miałem podobną od tranzX, i to jednak była bieda 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolfzrybnika Napisano 1 Lipca Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca Aktualnie mam z lewej od dołu.To przełożenie i odwrócenie faktycznie może być najprostsze, dzięki za pomysł... Starą manetka zooma wciskaną też mam, i się zastanawiam czy w ogóle próbować, czy od razu iść w coś innego - czyli manetka też ma znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Lipca Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca Od siebie polecę już wymienioną wcześniej manetkę DT Swiss L3. Spełnia zadanie i rozwiązuje wszystkie problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba8121 Napisano 2 Lipca Udostępnij Napisano 2 Lipca Jak masz manetkę to montuj, poużywaj trochę i będziesz wiedział czy taki układ jest dla Ciebie optymalny, czy potrzebujesz coś innego. DT L3 robi mega robotę, ale też swoje kosztuje i ciężko dostępny jest w wersji open/lock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi