aaammmii Napisano 1 Lipca Udostępnij Napisano 1 Lipca Hej pomóżcie mi i nakierujcie mnie czego szukam bo w sumie sam nie wiem Budżet to od 3 do 6 tysięcy a górna totalna granica to 7.5 tysiaca aktualnje posiadam cannondale supersix evo w rozmiarze 58 który jest zdecydowanie na mnie za duzy problem jest taki że nie wiem czego szukać? Chciałbym karbon szosę, minimum 105 / ultegra, koła obojętnie bo i tak z czasem kupię karbonowe. Szukać di2 już? cannondale supersix evo to super rowery, bardzo mi się podobają ale może lepiej tarmac? Geo raczej race, endurance nie dla mnie tygodniowo robię + - 200-250 kilometrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek595 Napisano 1 Lipca Udostępnij Napisano 1 Lipca Z taka sumka to już można szukać nowej Madone SLR gen.8 na Sram Red 2024 a nie Tarmaka czy Super6Evo dI2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aaammmii Napisano 1 Lipca Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca Ogarnąłem takie, jeśli jest coś z nimi nie tak to podpowiedzcie na co zwracać uwagę: 1. Supersix HiMod na fajnych kołach 6kg 2. Giant TCR na di2 3. Ciekawy Look ale nie wiem czy nie za mały na 184cm wzrostu 4. Tani supersix na di2 5. Kolejny supersix na fajnych kołach 6. Tarmac sl4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi