tenib2156 Napisano 30 Czerwca Udostępnij Napisano 30 Czerwca Pewnie pytanie banalne proste ale ja jako osoba mająca małą wiedze tego nie wiem. Czy jestem w stanie zamontować takową blokadę na amortyzator w rowerze który takiej fabrycznie nie posiada, mam amortyzator Suntour XCT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 30 Czerwca Udostępnij Napisano 30 Czerwca Niestety nie. Do tego potrzebny jest odpowiedni tłumik w amortyzatorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenib2156 Napisano 30 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca Jeśli chodzi o coś w tym stylu to posiadam fabryczny, czy jest on odpowiedni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 30 Czerwca Udostępnij Napisano 30 Czerwca Modufikacja przewyższa finansowo 3x wartość trgo "amortyzatora". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 30 Czerwca Udostępnij Napisano 30 Czerwca @tenib2156 W pierwszym poście napisałeś że twój amorek tego nie posiada. Nie posiada wogóle żadnej blokady czy masz blokade przy koronie. Chcąc przejść na blokade na manetce to koszt ok 300-400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi