wojciech123 Napisano 26 Czerwca Udostępnij Napisano 26 Czerwca Witam, Czy macie doświadczenie czy będzie działać mam napęd 1x11 z tyłu posiadam kasetę 11-34T na GRX 810, z przodu mam zębatkę na 40 zębów i brakuje mocy na zjazdach i chciałbym zmienić na 46 zębów z przodu pytanie czy korba GRX 600 to obsłuży, czy łańcuch będzie pasował oraz tylna przerzutka też nie zgłosi problemu ? Bardzo dziękuję za sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PJ4cK Napisano 26 Czerwca Udostępnij Napisano 26 Czerwca Łańcuch musi być dłuższy a jak nie zmieniasz kasety z tyłu to przerzutka nie ma nic więcej do ogarniania niż teraz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 26 Czerwca Udostępnij Napisano 26 Czerwca Mam GRX 810 (11-32) z korbą 50/34 i działa. Pytanie co zdobisz jak trzeba będzie podjechać pod ten zjazd, 46-34 nie będzie lekko jak się jakieś 9-10% pojawi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi