revolta Napisano 26 Czerwca Udostępnij Napisano 26 Czerwca Panowie i Panie co robię źle ? Miałem wcześniej garmina fenixa 6 pro jadąc gdzieś chciałem w treningu podejrzeć mapę gdzie jestem ile jeszcze lasu gdzie jezioro gdzie ulica wchodziłem w mapy i wyglądało to mniejwiecej tak Teraz tak w fenix 7 x solar , są dwie dorogi i puste pole nie ma od czego się odnieść nic , coś muszę uruchomić ? Przestawić ? W zegarku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 26 Czerwca Udostępnij Napisano 26 Czerwca Zmiana szczegółowości mapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 26 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca Spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 26 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca To nie to , nic nie dało . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 26 Czerwca Udostępnij Napisano 26 Czerwca Ustawiena/aktywnośći/ kol gorskie/ustawienia kol gorskie/mapa/konfiguruj mapy/ i wtedy wybierasz mapę jaką potrzebujesz . Oczywiście jak pomykasz na szosie to kol szosowe a nie górskie wybierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 26 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca Ustawienia aktywnosc kolarstwo górski mapa konfuguruj mapy i wtedy pokazuje mi się to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 26 Czerwca Udostępnij Napisano 26 Czerwca No to wygląda na to że masz tylko jedną mapę w zegarku. Trzeba dograć https://www.abcgps.pl/instalowanie-mapy-w-zegarku-garmin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 26 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca Fabrycznie niby są mapy , topoactive itd Tylko dlaczego nie mogę ich odpalić tu jeszcze fota ze starego garmina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 27 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca Ogarnięte !!! wychodzi na to że kupując zegarek ze sklepu nowy masz mapy na nim ale nie pobrane ( tak tak ja o tym nie wiedziałem 🫣) trzeba poprostu je pobrać przez WiFi zegarka lub przez kompa po kablu , poprzedniego fenixa miałem kupionego od kogoś i tam wszytko było bo poprzedni właściciel to zrobił , teraz jest tak jak miało być , temat zakończony , zamknięty . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karola19 Napisano 19 Października Udostępnij Napisano 19 Października Cześć. Możesz napisać krok po kroku jak doinstalowałeś te mapy ? Mam ten sam problem z tym samym zegarniem. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi