xmanMichal531 Napisano 24 Czerwca Udostępnij Napisano 24 Czerwca Kupiłem używany fox 34 któryś z nowszych bo cały czarny gdy na niego naciskam nawet na prawie cały skok to nie strzela ale jak walne kołem o ziemie to jest taki trzask jakby coś pękło normalnie. i teraz niewiem czy to będzie tanie i odesłać do serwisu czy odesłać do gościa mam czas do 14 jutro.Może ktoś wie co tak stuka w amortyzatorach i czy to jest drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 18 Lipca Udostępnij Napisano 18 Lipca Jeśli kupiłeś od firmy, to po prostu skorzystaj z prawa do zwrotu w ciągu 14 dni. W innym wypadku skontaktuj się z Wichu Workshop, bo naprawa w autoryzowanym serwisie Foxa może okazać się droga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 18 Lipca Udostępnij Napisano 18 Lipca Połączenie korony ze sterówką , słynny problem w pewnych seriach Foxów. Oddaj tą padaczkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi