ower1232 Napisano 23 Czerwca Udostępnij Napisano 23 Czerwca Witam bo mam problem z klockami albo z tarczą nie wiem sam otóż od jakiegoś czasu klocki straciły wartość hamowania ponieważ słabo hamują a jak są mokre od wody np. To ładnie hamują bez praktycznie pisku a tak to piszczą w ogóle co nie hamują i właśnie jak czyszczę tym cleanerem do tarcz i kloców to chwilę jest dobrze a potem jak rozbierałem co chwilę jest osad taki dziwny ze nie bród ani ten pył z olejem zmieszany tylko jakby były mokre a klocki są zakładane jak są suche np po dniu na słońcu albo jak widać że są suche i mi się wydaje że albo wina klocków albo tarcz bo zaciski nie przepuszczają oleju i dwa tłoczki chodzą a klocki podstawowe czyli te prostokątne a olej oryginalny mineralny więc proszę o pomoc bo ja już nie mam siły na to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 23 Czerwca Udostępnij Napisano 23 Czerwca Co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 24 Czerwca Mod Team Udostępnij Napisano 24 Czerwca Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi