arekmiz Napisano 23 Czerwca Udostępnij Napisano 23 Czerwca Przez 8 dni przejechaliśmy 620 km, po niemieckiej stronie, wzdłuż Nysy Łużyckiej i Odry, od trójstyku granic PL/DE/CZ na wyspę Uznam. Noclegi mieliśmy po stronie polskiej (tylko 1 w Niemczech, w Ueckermunde). Na początek wyprawy pojechaliśmy pociągiem i powrót ze Świnoujścia też (PKP Intercity, rezerwacja biletów dla nas i rowerów na 30 dni przed datą podróży). Galeria zdjęciowa, mapy z GPS i opis trasy na mojej stronie: D12 (cz.1) D12 (cz.2) Uwaga - moja strona jest amatorska, więc każde zdjęcie trzeba oddzielnie otworzyć. Wycieczkę zakończyliśmy na granicy PL/DE w Świnoujściu, skąd 2 lata temu rozpoczynaliśmy trasę R10/EV10 ze Świnoujścia do ruskiej granicy w Piaskach za Krynicą Morską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 23 Czerwca Udostępnij Napisano 23 Czerwca No ładnie, a tam nawet po polsku jest napisane, żeby zsiąść z roweru i przeprowadzić rower pod molem pieszo 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekmiz Napisano 23 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca Tak mi się napisało, zaraz poprawię. W rzeczywistości przeprowadziliśmy rowery pod tym molo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi