Greg1 Napisano 22 Czerwca Udostępnij Napisano 22 Czerwca Jak w tytule, XVIII MARATON MTB - GRAVEL DOOKOŁA JEZIORA MIEDWIE im. Tomasza Pryciaka, 29 czerwca 2024 r. http://www.stc.stargard.pl/Strona_glowna Ktoś się wybiera? @Sobek82 @CoolBreezeOne @kazafaza może Wy? To Wasze tereny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 22 Czerwca Udostępnij Napisano 22 Czerwca Ma spłyf ftedy 😎 Ale dzienx za czujkę, jak co się będzie święcić na rejonach damy cynę 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreezeOne Napisano 24 Czerwca Udostępnij Napisano 24 Czerwca @Greg1, dzięki za info. Trochę za późno wleciało - mam już plany na weekend. Ale w przyszłym sezonie, pod warunkiem, że też będziesz jechał, to czemu nie. O, taki rajdo-zlot FR można by ogarnąć 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 24 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca Wyczytałem jeszcze w przepaściach internetu, że 20-21 lipca będzie maratan rowerowy w Płotach, w dniu 20 lipca szosowy a w dniu 21 lipca grawelowy. Rozpoczynamy zapisy na Płoty | Supermaratony Niestety ja w niedzielę na razie nie mogę. Następny lokalny w zach-pom ma być we wrześniu ale na stronie coś mieszają i nie wiem czy 21-22.09 w Pniewach czy 15.09 w Choszcznie Zmiana terminu | Supermaratony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi